Yrityskulttuuriin perehdyttäminen

Opiskele yksin tai yhdessä

Kouluttajana toimii  Petteri Tuomimaa

Sopii kuunteluun

Miten viestit ja perehdytät yrityskulttuuria uusille työntekijöille? Mitä pitää ottaa huomioon rekrytointivaiheessa ja työsuhteen ensimmäisinä hetkinä? Koko kuvaus

Kokonaispituus

29 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Opiskele yksin tai yhdessä! Tämä koulutus on suunniteltu suoritettavaksi myös tiimin tai parin kanssa. Koulutus sisältää yhdessä suoritettavia syventäviä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Tarvittaessa voit suorittaa koulutuksen myös itseksesi.

Kulttuuri määrittelee sen mitä arvostamme, mitä teemme ja mitä jätämme tekemättä. Yrityskulttuuri on parhaimmillaan voima, joka auttaa yksilöitä saavuttamaan potentiaaliaan, houkuttelee asiakkaita ja tuo ihmisiä yhteen rakentamaan jotain itseään suurempaa.

Hyvät kulttuurit auttavat pitämään ja houkuttelemaan oikeita työntekijöitä. Siksi yrityskulttuurin muovaaminen ja siihen perehdyttäminen ovat tärkeitä aiheita. Vuoden rekrytoijaksi 2019 valittu Petteri Tuomimaa avaa tässä koulutuksessa kulttuurin perehdyttämistä käytännöllisin keinoin perusteita myöten. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Petteri Tuomimaa

Toimitusjohtaja, Tuomimaa Consulting Oy

Petteri Tuomimaa (BBA) on vuoden rekrytoijaksi vuonna 2019 valittu Woltin Talent Acquisition Partner, joka myös johtaa omaa konsultointiyritystään sivutoimisesti. Petterillä on kuusi vuotta kokemusta rekrytoinnista, joista neljä vuotta kansainvälisenä asiantuntijana rekrytoinnin saralla. Petteri on ollut mukana rakentamassa Nitorista Suomen parasta yritystä (Great Place to Workin mukaan) ja Remedyllä rekrytoimassa tiimiläisiä vuoden peliksikin (esim. IGN:n toimesta) valittuun Controlliin.

Koulutuksen arviot

87 %

3 tyytyväisyys
1x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.