Ymmärrä kasvuhakkerointia

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ota trendit haltuun ja (Kasvu)hakkeroi kuin ammattilainen. Opi miksi, ja miten kasvuhakkerointi voi auttaa sinua työssäsi eteenpäin.

Opi seuraavia taitoja

Growth hacking eli suoraan suomennettuna kasvuhakkerointi on trenditermi. Kasvuhakkerointi perustuu ohjelmistokehityksessä käytettyihin metodeihin, kuten design thinking ja viitekehyksiin, kuten lean, agile ja scrum. Kasvuhakkerointi ei ole taikuutta ja tärkein tavoite on oppia testien kautta. Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään miksi ja miten kasvuhakkerointi voisi auttaa sinua työssäsi eteenpäin. Opit myös, minkälainen on hyvä testi ja miten voit hyödyntää metodeja ja viitekehyksiä kasvun edistämisessä.  

Miksi katsoa koulutus?  

  • Ymmärrät, mitkä ovat yleisimmät menestyksen esteet kasvuhakkeroinnissa  
  • Opit, miten luoda järkevä testi  
  • Tiedät, minkälaista prosessia noudattamalla tulet saamaan oppeja 

Koulutus sopii jokaiselle uteliaalle ja jatkuvasta kehittämisestä kiinnostuneelle asiantuntijalle, joka haluaa kehittää toimintatapojaan. Erityisesti myynnin, markkinoinnin ja strategisen suunnittelun asiantuntijat hyötyvät tästä koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Mirka Tallus

Mirka Tallus

Toimitusjohtaja ja kasvumarkkinointistrategi, Balanced Growth Boutique Oy

Kaikki kouluttajan koulutukset Mirka Tallus

Koulutuksen arviot

88 %

5 tyytyväisyys
2x
3x
0x
0x
0x

Ville Ferm

Hyvä ytimekäs koulutus todella laajasta aiheesta. Termistö hyvin selkokielistettyä.


Kirsi V.

Sopivan mittainen katsaus kasvuhakkerointiin.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
22 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö