Ymmärrä kasvuhakkerointia

Kouluttajana toimii  Mirka Tallus

Ota trendit haltuun ja (Kasvu)hakkeroi kuin ammattilainen. Opi miksi, ja miten kasvuhakkerointi voi auttaa sinua työssäsi eteenpäin.

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Growth hacking eli suoraan suomennettuna kasvuhakkerointi on trenditermi. Kasvuhakkerointi perustuu ohjelmistokehityksessä käytettyihin metodeihin, kuten design thinking ja viitekehyksiin, kuten lean, agile ja scrum. Kasvuhakkerointi ei ole taikuutta ja tärkein tavoite on oppia testien kautta. Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään miksi ja miten kasvuhakkerointi voisi auttaa sinua työssäsi eteenpäin. Opit myös, minkälainen on hyvä testi ja miten voit hyödyntää metodeja ja viitekehyksiä kasvun edistämisessä.  

Miksi katsoa koulutus?  

  • Ymmärrät, mitkä ovat yleisimmät menestyksen esteet kasvuhakkeroinnissa  
  • Opit, miten luoda järkevä testi  
  • Tiedät, minkälaista prosessia noudattamalla tulet saamaan oppeja 

Koulutus sopii jokaiselle uteliaalle ja jatkuvasta kehittämisestä kiinnostuneelle asiantuntijalle, joka haluaa kehittää toimintatapojaan. Erityisesti myynnin, markkinoinnin ja strategisen suunnittelun asiantuntijat hyötyvät tästä koulutuksesta.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mirka Tallus

Toimitusjohtaja ja kasvumarkkinointistrategi, Balanced Growth Boutique Oy

Koulutuksen arviot

87 %

6 tyytyväisyys
2x
4x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Ville Ferm

Hyvä ytimekäs koulutus todella laajasta aiheesta. Termistö hyvin selkokielistettyä.


Kirsi V.

Sopivan mittainen katsaus kasvuhakkerointiin.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.