Ymmärrä B2B-asiakkaan ostoprosessi ja pääse osaksi sitä

Kouluttajana toimii  Jani Ojala

Käännä fokus – opiskele myynnin sijasta ostamista!

Kokonaispituus

58 min

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Myynnin ja ostamisen prosessi ei usein kohtaa, minkä seurauksena myynti sakkaa. Myynti suunnittelee myyntiprosessin usein vain omista lähtökohdistaan käsin. 

Miten muutat ajattelua ja toimintatapojasi? Miten alat toimia asiakkaan ostoprosessista käsin ja pääset mukaan asiakkaan sisäiseen päätösprosessiin?

Tässä koulutuksessa opit kokeneen myynnin valmentajan Jani Ojalan johdolla mm. seuraavat teemat: 

  • Mistä myynti- ja ostoprosessin mismatch johtuu? 

  • Kolme keskeistä keinoa, joilla myynti- ja ostoprosessin kohtaamista voi kehittää 

  • Mihin myyntiprosessin eri vaiheisiin eri keinoja suositellaan?

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jani Ojala

Sales & Marketing Director, Partner, New Business Office

Jani toimii Sales & Marketing Directorina ja partnerina myynnin konsultointiin ja myyntiprosessin ulkoistamiseen erikoistuneessa New Business Officessa. Janilla on 20 vuoden kokemus myynnistä ja sen johtamisesta: kaikki ovelta ovelle -myynnistä kansainväliseen kauppaan on koettu. Kaikki Janin koulutuksissa saarnattu perustuu 99% käytännön kokemuksiin.

Janin teesejä ovat: “Ainoastaan teoriaan keskittyminen on pelokkaita varten” ja “Ratkaisumyynti on asiakkaan auttamista kohti oikeita ratkaisuita”. 

Koulutuksen arviot

72 %

10 tyytyväisyys
2x
4x
2x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Petri K.

Hyvä!

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.