Ymmärrä B2B-asiakkaan ostoprosessi ja pääse osaksi sitä

Kouluttajana toimii Jani Ojala

Mitä opit tässä koulutuksessa

Käännä fokus – opiskele myynnin sijasta ostamista!

Myynnin ja ostamisen prosessi ei usein kohtaa, minkä seurauksena myynti sakkaa. Myynti suunnittelee myyntiprosessin usein vain omista lähtökohdistaan käsin. 

Miten muutat ajattelua ja toimintatapojasi? Miten alat toimia asiakkaan ostoprosessista käsin ja pääset mukaan asiakkaan sisäiseen päätösprosessiin?

Tässä koulutuksessa opit kokeneen myynnin valmentajan Jani Ojalan johdolla mm. seuraavat teemat: 

  • Mistä myynti- ja ostoprosessin mismatch johtuu? 

  • Kolme keskeistä keinoa, joilla myynti- ja ostoprosessin kohtaamista voi kehittää 

  • Mihin myyntiprosessin eri vaiheisiin eri keinoja suositellaan?

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Jani Ojala

Jani Ojala

Sales & Marketing Director, Partner, New Business Office

Jani toimii Sales & Marketing Directorina ja partnerina myynnin konsultointiin ja myyntiprosessin ulkoistamiseen erikoistuneessa New Business Officessa. Janilla on 20 lue lisäävuoden kokemus myynnistä ja sen johtamisesta: kaikki ovelta ovelle -myynnistä kansainväliseen kauppaan on koettu. Kaikki Janin koulutuksissa saarnattu perustuu 99% käytännön kokemuksiin. Janin teesejä ovat: “Ainoastaan teoriaan keskittyminen on pelokkaita varten” ja “Ratkaisumyynti on asiakkaan auttamista kohti oikeita ratkaisuita”. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jani Ojala

Koulutuksen arviot

68 %

8 tyytyväisyys
1x
3x
2x
2x
0x

Petri K.

Hyvä!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
58 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö