Yksilön kapasiteetti jatkuvassa muutoksessa

Kouluttajana toimii  Jari Halt

Miten varmistat, että omat voimavarat riittävät sekä työssä että vapaa-ajalla? Tiedätkö, miten voit laskea ja selvittää oman kapasiteettisi ja hyvinvointisi tason? Koko kuvaus

Kokonaispituus

58 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Elämme monella tapaa mielenkiintoista aikaa. Moni elää oman jaksamisen kanssä paradoksaalista vaihetta. Teknologia ja kehitys tekee elämästämme jatkuvasti helpompaa, mutta kuitenkin kipuilemme jaksamisen kanssa länsimaisessa yhteiskunnassa enemmän kuin aiemmin. Tässä koulutuksessa käsitellään tätä paradoksia ja miten sen kanssa pärjää. 

Mahdollisuuksien löytäminen ja muutoksen hyväksyminen vaativat yksilöiltä runsaasti voimavaroja. Kapasiteetti tarkoittaa sitä kykyä, jolla pystymme vastaamaan ja suoriutumaan arjesta, joka automaattisesti kuluttaa voimavarojamme. 

Tässä koulutuksessa Jari Halt käsittelee mm. seuraavia teemoja: 

  • Mitä ovat ne hyvinvoinnin tekijät, joilla mahdollistetaan yksilön energian riittäminen niin työssä kuin vapaa-ajalla? 
  • Miksi hyvinvoivat ja energiset yksilöt luovat perustan myös yritysten menestykselle? 
  • Miten arvioit oman kapasiteetin elämän eri osa-alueilla? 
  • Milloin ja miten tunnistat, kun oma ämpäri alkaa tulvia yli äyräiden? 
  • Miten rakennat ennakoivaa hyvinvointia ja vältät uupumisen ja pahoinvoinnin? 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jari Halt

Toimitusjohtaja, GS Health Oy

Jari on toiminut erilaisissa työhyvinvoinnin ja valmentamisen asiantuntija- ja johtotehtävissä 20 vuoden ajan. Jarin valmennettavina on ollut lukuisia yrityksiä useilta eri toimialoilta. Viimeiset viisi vuotta Jari on pääsääntöisesti työskennellyt vaativia asiantuntijatehtäviä tekevien henkilöiden ja yritysten ylimmän johdon kanssa. 

Jarin mukaan meillä on yhteiskunnan tasolla kaksi merkittävää haastetta. Toinen liittyy ilmaston lämpenemiseen ja luonnonvarojen ehtymiseen ja toinen ihmisten fyysisten kunnon heikkenemiseen ja psyykkisten vaateiden kasvuun. Nämä johtavat epätasapainotilaan ja näkyvät terveydentilan heikkenemisenä. 

Koulutuksen arviot

88 %

48 tyytyväisyys
28x
12x
8x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Simo Tuomala

Hyvä ja selkeä esitys. Mukava ääni, jaksoi kuunnella. Kiitos!


Jarmo K.

HYvä esiintyjä ja anti


Tanja Suvisalmi

Hyvä kouluttaja ja hyvinkin herätti ajatuksia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.