Yksilön kapasiteetti jatkuvassa muutoksessa

Kouluttajana toimii Jari Halt

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten varmistat, että omat voimavarat riittävät sekä työssä että vapaa-ajalla? Tiedätkö, miten voit laskea ja selvittää oman kapasiteettisi ja hyvinvointisi tason?

Elämme monella tapaa mielenkiintoista aikaa. Moni elää oman jaksamisen kanssä paradoksaalista vaihetta. Teknologia ja kehitys tekee elämästämme jatkuvasti helpompaa, mutta kuitenkin kipuilemme jaksamisen kanssa länsimaisessa yhteiskunnassa enemmän kuin aiemmin. Tässä koulutuksessa käsitellään tätä paradoksia ja miten sen kanssa pärjää. 

Mahdollisuuksien löytäminen ja muutoksen hyväksyminen vaativat yksilöiltä runsaasti voimavaroja. Kapasiteetti tarkoittaa sitä kykyä, jolla pystymme vastaamaan ja suoriutumaan arjesta, joka automaattisesti kuluttaa voimavarojamme. 

Tässä koulutuksessa Jari Halt käsittelee mm. seuraavia teemoja: 

  • Mitä ovat ne hyvinvoinnin tekijät, joilla mahdollistetaan yksilön energian riittäminen niin työssä kuin vapaa-ajalla? 
  • Miksi hyvinvoivat ja energiset yksilöt luovat perustan myös yritysten menestykselle? 
  • Miten arvioit oman kapasiteetin elämän eri osa-alueilla? 
  • Milloin ja miten tunnistat, kun oma ämpäri alkaa tulvia yli äyräiden? 
  • Miten rakennat ennakoivaa hyvinvointia ja vältät uupumisen ja pahoinvoinnin? 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Jari Halt

Jari Halt

Toimitusjohtaja, GS Health Oy

Jari on toiminut erilaisissa työhyvinvoinnin ja valmentamisen asiantuntija- ja johtotehtävissä 20 vuoden ajan. Jarin valmennettavina on ollut lukuisia yrityksiä useilta eri lue lisäätoimialoilta. Viimeiset viisi vuotta Jari on pääsääntöisesti työskennellyt vaativia asiantuntijatehtäviä tekevien henkilöiden ja yritysten ylimmän johdon kanssa.  Jarin mukaan meillä on yhteiskunnan tasolla kaksi merkittävää haastetta. Toinen liittyy ilmaston lämpenemiseen ja luonnonvarojen ehtymiseen ja toinen ihmisten fyysisten kunnon heikkenemiseen ja psyykkisten vaateiden kasvuun. Nämä johtavat epätasapainotilaan ja näkyvät terveydentilan heikkenemisenä. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jari Halt

Koulutuksen arviot

92 %

35 tyytyväisyys
24x
8x
3x
0x
0x

Tanja Suvisalmi

Hyvä kouluttaja ja hyvinkin herätti ajatuksia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta.


Mikko Kankaanpää

Hyvä koulutus, perus asioita mitä vaan pitää tehdä. Ei vaadi mitään hokkuspokkus tekoja, että akku pysyy kunnossa. Hyviä vertauksia.
Kouluttajan kokemus vahva. 5/5


Esko Kallionpää

Erittäin hyvä ja ajatuksia herättävä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
58 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö