Yksilöllinen kohtaaminen ja yhdenvertaisuus

Kouluttajana toimii  Anu-Rohima Mylläri

Aikaisemmat kokemuksemme, arvomme ja ihmiskäsityksemme vaikuttavat siihen, miten kohtaamme muita. Toimiaksemme aidosti tasa-arvoisesti, meillä tulee olla kyky kyseenalaistaa omia asenteitamme, arvojamme ja toimintatapojamme ihmisten kohtaamisissa. Koko kuvaus

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

40 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kaikille on selvää, että laki yhdenvertaisuudesta velvoittaa toimimaan syrjimättömästi. Ketään ei saa syrjiä yksilön ominaisuuksien vuoksi, sehän on selvä. Ajatuksessa piilee kuitenkin koukku - yhdenvertaisuus ei tarkoita sitä, että kaikille tarjotaan tismalleen samaa ratkaisua.  

Katso tämä koulutus, ja opit… 

  • Mitä yhdenvertaisuus tarkoittaa 
  • Tarkastelemaan toimintaasi yhdenvertaisuuden näkökulmasta 
  • Kyseenalaistamaan omia asenteitasi ja toimintatapojasi 

Tämä koulutus sopii kaikille monikulttuurista asiakastyötä tekeville, moninaisessa työyhteisössä työskenteleville sekä itsensä tutkiskeluun.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Anu-Rohima Mylläri

Anu-Rohima Mylläri

Maahanmuuton ja monikulttuurisuuden asiantuntija

Anu-Rohima Mylläri on, maahanmuuton ja monikulttuurisuuden asiantuntija, jolla on monipuolista kokemusta erilaisista koulutus-, tutkimus-  ja konsultointitehtävistä lue lisäämonikulttuurisuuteen liittyen. Anu-Rohima on ensimmäisiä Suomeen adoptoituja tummaihoisia, ja hänen esikoisteoksensa Adoptoitu, kertoo hänen kokemuksistaan adoptiolapsena. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Anu-Rohima Mylläri

Koulutuksen arviot

89 %

7 tyytyväisyys
4x
2x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.