Yhteisöllisyyden vahvistaminen etäajassa

Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
51 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Vähentääkö etätyö sitoutumista? Entäs voiko etätyö johtaa irtisanoutumisiin? Yhteisöllisyyden vahvistaminen etäajassa on vaikea laji, mutta esihenkilötyöllä tämäkin ongelma on ratkaistavissa.

Pitkään jatkunut etätyöaika on heikentänyt yhteisöllisyyden kokemusta monilla työpaikoilla. Ihmisten etääntyminen ja eristyminen työyhteisöistään on lisääntynyt samalla, kun lähikontaktien puute on vähentänyt luottamusta ja sitoutumista organisaatioon. Pahimmillaan tämä on johtanut jopa irtisanoutumisiin. Voinee siis todeta, että yhteisöllisyyden ylläpitäminen ja vahvistaminen etäajassa on vaikea laji. Peli ei kuitenkaan ole menetetty. Empatia on taito, jota voi oppia ja jota jokainen esihenkilönä toimiva voi hyödyntää tunnejohtamisen työkaluna myös etäaikana.  

Tämä koulutus tarjoaa:  

  • Työkaluja yhteisöllisyyden vahvistamiseen 
  • Apua vaikeiden tunteiden käsittelyyn etätyössä 
  • Käytännön vinkkejä tunnetaitojen ja empaattisen esihenkilötyön toteuttamiseen 

Koulutus sopii jokaiselle esihenkilölle ja tiiminvetäjälle, joka kaipaa lisää potkua yhteisöllisyyden vahvistamiseen ja tunteiden johtamiseen etätyössä. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Soile Roth

Soile Roth

Certified Business Coach Master (ACC), työnohjaaja (STOry) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Second Self

Soile Roth on ihmisen kokonaisvaltaisen kehittymisen ja mielen hyvinvoinnin tukemiseen erikoistunut sertifioitu coach, työnohjaaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. lue lisääLisäksi Soile toimii ratkaisukeskeisenä valmentajana, sekä erilaisten muutoshankkeiden muotoilijana ja fasilitaattorina. Työurallaan hän on toiminut vaativien asiantuntijatehtävien lisäksi valmentajana, esihenkilönä ja johtotehtävissä noin kahden vuosikymmenen ajan. Erityisesti digitaalisen murroksen mukanaan tuomat rakenteelliset ja kulttuuriset muutosvaatimukset ovat Soilen erityisalaa, ja hän hyödyntää kokemuksiaan auttaessaan organisaatioita niiden muutosprosesseissa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Soile Roth

Koulutuksen arviot

80 %

4 tyytyväisyys
2x
1x
0x
1x
0x

Sari H.

Monipuolinen, rauhallinen, johdonmukainen asian käsittely, hyviä koonteja ja nostoja.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.