Yhteisöllisyyden vahvistaminen etäajassa

Kouluttajana toimii  Soile Roth

Vähentääkö etätyö sitoutumista? Entäs voiko etätyö johtaa irtisanoutumisiin? Yhteisöllisyyden vahvistaminen etäajassa on vaikea laji, mutta esihenkilötyöllä tämäkin ongelma on ratkaistavissa. Koko kuvaus

Kokonaispituus

51 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Pitkään jatkunut etätyöaika on heikentänyt yhteisöllisyyden kokemusta monilla työpaikoilla. Ihmisten etääntyminen ja eristyminen työyhteisöistään on lisääntynyt samalla, kun lähikontaktien puute on vähentänyt luottamusta ja sitoutumista organisaatioon. Pahimmillaan tämä on johtanut jopa irtisanoutumisiin. Voinee siis todeta, että yhteisöllisyyden ylläpitäminen ja vahvistaminen etäajassa on vaikea laji. Peli ei kuitenkaan ole menetetty. Empatia on taito, jota voi oppia ja jota jokainen esihenkilönä toimiva voi hyödyntää tunnejohtamisen työkaluna myös etäaikana.  

Tämä koulutus tarjoaa:  

  • Työkaluja yhteisöllisyyden vahvistamiseen 
  • Apua vaikeiden tunteiden käsittelyyn etätyössä 
  • Käytännön vinkkejä tunnetaitojen ja empaattisen esihenkilötyön toteuttamiseen 

Koulutus sopii jokaiselle esihenkilölle ja tiiminvetäjälle, joka kaipaa lisää potkua yhteisöllisyyden vahvistamiseen ja tunteiden johtamiseen etätyössä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Soile Roth

Certified Business Coach Master (ACC), työnohjaaja (STOry) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Second Self

Soile Roth on ihmisen kokonaisvaltaisen kehittymisen ja mielen hyvinvoinnin tukemiseen erikoistunut sertifioitu coach, työnohjaaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Lisäksi Soile toimii ratkaisukeskeisenä valmentajana, sekä erilaisten muutoshankkeiden muotoilijana ja fasilitaattorina. Työurallaan hän on toiminut vaativien asiantuntijatehtävien lisäksi valmentajana, esihenkilönä ja johtotehtävissä noin kahden vuosikymmenen ajan. Erityisesti digitaalisen murroksen mukanaan tuomat rakenteelliset ja kulttuuriset muutosvaatimukset ovat Soilen erityisalaa, ja hän hyödyntää kokemuksiaan auttaessaan organisaatioita niiden muutosprosesseissa. 

Koulutuksen arviot

80 %

4 tyytyväisyys
2x
1x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Sari H.

Monipuolinen, rauhallinen, johdonmukainen asian käsittely, hyviä koonteja ja nostoja.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.