Ydinviesti – pelkkä slogan vai jotain merkityksellisempää?

Kouluttajana toimii  Mikko Kalliola

Tunnetko oman tuotteesi tai palvelusi eeppisen ytimen? Mikko Kalliolan mukaansatempaava koulutus kirkastaa mistä bisneksesi ydin löytyy, miten kilpailuetu syntyy ja miten muodostetaan erinomainen ydinviesti. Koko kuvaus

Kokonaispituus

11 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Ydinviesti kiteyttää asiakkaille annettavan lupauksen. Se ei saa olla korulause tai päälle liimattu markkinointifasadi. Hyvä ydinviesti perustuu totuuteen, erinomainen ydinviesti on totuus. Parhaimmillaan ydinviesti on myös henkilöstölle ohjenuora niistä asioista, joista missään tilanteessa ei tingitä. 

Miksi katsoa koulutus? 

1. Ymmärrät, mitä hyvältä ydinviestiltä vaaditaan 

2. Tunnistat, mihin oma ydinviestisi perustuu 

3. Saat vinkkejä oman ydinviestisi määrittämiseen 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mikko Kalliola

Luova johtaja, Aava & Bang Oy

Mikko Kalliola on vuosien varrella valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä huippuarvioin ja vaikuttavin tuloksin.  

 

Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista. Hänen esiintymistään on luonnehdittu seuraavasti: "Jotain herätyskokouksen ja stand-up komiikan välillä. Tarinoita, joiden yhteys omaan työhön aukeaa ydinlatauksen voimalla!". 

 

Puhetilaisuuksien lisäksi yli 20 vuoden markkinointikokemuksella Mikko on ollut mukana sadoissa myynnin ja markkinoinnin projekteissa, aina strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen. 

 

Mikko on tunnettu yhtenä Aava & Bang Oy:n perustajista ja luovana johtajana, Lilithin Kuolleistaherättäjänä, Speakersforumin puhujana, sekä TV:stä tuttuna reality-isänä. 

 

Koulutuksen arviot

84 %

20 tyytyväisyys
10x
5x
4x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Nina H.

Selkeä kokonaisuus


Sabrina S.

Aivan hulvaton kouluttaja! Erinomaisten esimerkkien avulla viesti menee varmasti kaikille perille. Varoitus: älä lähde yksin kävelylle tätä kuunnellessa. Ohikulkijat voivat ihmetellä, miksi tikahdut nauruun.


Mirka Lehtinen

Aivan mahtava kouluttaja! Esitystapa oli kiinnostava ja selkeä. Hymy huulilla sai opiskella mielenkiintoista asiaa! Lisää tällaista! :)

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.