Ydinviesti – pelkkä slogan vai jotain merkityksellisempää?

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Mikko Kalliola

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
11 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunnetko oman tuotteesi tai palvelusi eeppisen ytimen? Mikko Kalliolan mukaansatempaava koulutus kirkastaa mistä bisneksesi ydin löytyy, miten kilpailuetu syntyy ja miten muodostetaan erinomainen ydinviesti.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Kasvujohtaminen Kasvumarkkinointi

Ydinviesti kiteyttää asiakkaille annettavan lupauksen. Se ei saa olla korulause tai päälle liimattu markkinointifasadi. Hyvä ydinviesti perustuu totuuteen, erinomainen ydinviesti on totuus. Parhaimmillaan ydinviesti on myös henkilöstölle ohjenuora niistä asioista, joista missään tilanteessa ei tingitä. 

Miksi katsoa koulutus? 

1. Ymmärrät, mitä hyvältä ydinviestiltä vaaditaan 

2. Tunnistat, mihin oma ydinviestisi perustuu 

3. Saat vinkkejä oman ydinviestisi määrittämiseen 

Koulutuksen sisältö

Ydinviesti – Pelkkä slogan vai jotain merkityksellisempää?
Koulutuksen kokonaiskesto
11 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mikko Kalliola

Mikko Kalliola

Luova johtaja, Aava & Bang Oy

Mikko Kalliola on vuosien varrella valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä huippuarvioin ja vaikuttavin tuloksin.     Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta lue lisääomaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista. Hänen esiintymistään on luonnehdittu seuraavasti: "Jotain herätyskokouksen ja stand-up komiikan välillä. Tarinoita, joiden yhteys omaan työhön aukeaa ydinlatauksen voimalla!".    Puhetilaisuuksien lisäksi yli 20 vuoden markkinointikokemuksella Mikko on ollut mukana sadoissa myynnin ja markkinoinnin projekteissa, aina strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen.    Mikko on tunnettu yhtenä Aava & Bang Oy:n perustajista ja luovana johtajana, Lilithin Kuolleistaherättäjänä, Speakersforumin puhujana, sekä TV:stä tuttuna reality-isänä.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Mikko Kalliola

Koulutuksen arviot

92 %

10 tyytyväisyys
7x
2x
1x
0x
0x

Sabrina S.

Aivan hulvaton kouluttaja! Erinomaisten esimerkkien avulla viesti menee varmasti kaikille perille. Varoitus: älä lähde yksin kävelylle tätä kuunnellessa. Ohikulkijat voivat ihmetellä, miksi tikahdut nauruun.


Mirka Lehtinen

Aivan mahtava kouluttaja! Esitystapa oli kiinnostava ja selkeä. Hymy huulilla sai opiskella mielenkiintoista asiaa! Lisää tällaista! :)

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.