Ydintarina asiakaskokemuksessa

Kouluttajana toimii  Anne Kalliomäki

Sopii kuunteluun

Lopeta kilpailijoiden kanssa samistelu, ja erotu sen sijaan tarinalla. Tarina on markkinoinnin ja myynnin työväline nro. 1.

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

19 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu kokemukselliseksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia, persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia.  

Tämä koulutus johdattaa sinut tarinallistamisen maailmaan.  

Koulutuksessa… 

  • Kuulet konkreettisia esimerkkejä tarinateoista 
  • Opit tunnistamaan yrityksen (tai konseptin) tarinan elementit
  • Opit muotoilemaan viestisi liiketoiminta-, asiakas – ja arvolähtöisesti Stooripuu-menetelmän avulla.  

Koulutus sopii esim. yrityksen johdolle, markkinoinnista, viestinnästä ja tuotekehityksestä vastaaville sekä myyjille toimikenttään katsomatta.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kouluttajat
Anne Kalliomäki

Tarinallistaja, tarinakone oy

Anne Kalliomäki on tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija ja kouluttaja. Anne on myös kirjoittanut kirjan lue lisää”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014). Kirja palkittiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Anne on yrityksensä Tarinakoneen kautta toteuttanut satoja tarinallistamisen koulutuksia ja tuottanut jo yli sata ydintarinaa erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Saisiko olla Olipa kerran? Twitter: @akalliom #tarinallistaminen #tarinakokemus.   Ilmainen tarinallistamisen opas: http://www.tarinakone.fi/lataa-opas/ 

Koulutuksen arviot

60 %

1 tyytyväisyys
0x
0x
1x
0x
0x

Ville Ferm

Hieman sekava pläjäys.. Ilmeisen laajaa asiaa koitettu puristaa nippuun, jolloin se jää hieman sekavaksi.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.