Whistleblowing-ajankohtaiskoulutus

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ajankohtaiskoulutus tarjoaa tiiviin katsauksen uuteen lakiin ja sen asettamiin keskeisimpiin velvoitteisiin sekä tarkastelee ongelmakohtia käytännönläheisesti.

Opi seuraavia taitoja

Niin sanotun whistleblower-direktiivin täytäntöönpaneva kansallinen laki on ollut valmisteilla jo pitkään. Hallituksen esitys uudeksi yleislaiksi tiettyjen työn yhteydessä havaittujen unioinin ja kansallisen oikeuden rikkomuksista ilmoittavien suojelusta annettiin 19.9.2022. Uuden lain on tarkoitus astua voimaan mahdollisimman pian ja se koskee kaikkia yli 50 henkeä työllistäviä organisaatioita. Mitä jokaisen pitäisi tietää uudesta laista?  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Laila Sivonen

Laila Sivonen

Principal Associate, Roschier, Asianajotoimisto Oy

Laila Sivonen on erikoistunut kaupalliseen riidanratkaisuun sekä corporate compliance & ethics – kysymyksiin. Hänen asiantuntemuksensa kattaa paitsi oikeudenkäynteihin ja lue lisäävälimiesmenettelyihin liittyvät näkökohdat niin myös vaihtoehtoisen riidanratkaisun. Laila on lisäksi neuvonut jo useiden vuosien ajan asiakkaita laajoissa rajat ylittävissä sisäisissä tutkimuksissa väärinkäytös- ja talousrikosepäilyihin liittyen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Laila Sivonen

Koulutuksen arviot

80 %

1 tyytyväisyys
0x
1x
0x
0x
0x

Pete H.

Hyvä, joskin tarkentavia kysymyksiäkin herää

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
41 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö