Whistleblowing-ajankohtaiskoulutus

Kouluttajana toimii  Laila Sivonen

Ajankohtaiskoulutus tarjoaa tiiviin katsauksen uuteen lakiin ja sen asettamiin keskeisimpiin velvoitteisiin sekä tarkastelee ongelmakohtia käytännönläheisesti. Koko kuvaus

Kokonaispituus

41 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Niin sanotun whistleblower-direktiivin täytäntöönpaneva kansallinen laki on ollut valmisteilla jo pitkään. Hallituksen esitys uudeksi yleislaiksi tiettyjen työn yhteydessä havaittujen unioinin ja kansallisen oikeuden rikkomuksista ilmoittavien suojelusta annettiin 19.9.2022. Uuden lain on tarkoitus astua voimaan mahdollisimman pian ja se koskee kaikkia yli 50 henkeä työllistäviä organisaatioita. Mitä jokaisen pitäisi tietää uudesta laista?  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Laila Sivonen

Principal Associate, Roschier, Asianajotoimisto Oy

Laila Sivonen on erikoistunut kaupalliseen riidanratkaisuun sekä corporate compliance & ethics – kysymyksiin. Hänen asiantuntemuksensa kattaa paitsi oikeudenkäynteihin ja välimiesmenettelyihin liittyvät näkökohdat niin myös vaihtoehtoisen riidanratkaisun. Laila on lisäksi neuvonut jo useiden vuosien ajan asiakkaita laajoissa rajat ylittävissä sisäisissä tutkimuksissa väärinkäytös- ja talousrikosepäilyihin liittyen. 

Koulutuksen arviot

80 %

2 tyytyväisyys
0x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Jani Asikainen

Selkokielinen koulutus, sopii hyvin kertaukseksi ennen kanavan käyttöönottoa tai valintaa. Prosessien kehittyessä tieto jää valitettavan nopeasti (alle vuodessa) vajavaiseksi. Harmillista, kuinka vähän koulutuksissa annetaan käytännön vihjeitä, miten asia kannattaa toteuttaa.


Pete H.

Hyvä, joskin tarkentavia kysymyksiäkin herää

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.