#webinaari • 28.04.2022 • 09:10

Raportoinnin trendit: Vastuullisuutta ei ole ilman taloutta

Ville Availa

Kestävästä liiketoiminnasta täytyy pystyä rakentamaan taloudellisesti kannattavaa, sillä muuten on riskinä, että toiminta ja kehittäminen siirtyy johdon ja omistajien agendalta viestinnän ja markkinoinnin sanahelinäksi. Tämä Raportoinnin trendit -seminaarin puheenvuoro sopii kaikille liiketoiminnan ja talouden asiantuntijoille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.4. klo 15 mennessä.

Kouluttaja

Ville Availa

Muutosjohtaja, digitaalinen liiketoiminta ja kiertotalous

Ville Availan 25 vuoden yrittäjä- ja liikeenjohtouran taustalla on paljon muutoksia, projekteja ja oppimista. Hän on ehtinyt paljon, koska aloitti varsin varhain 17-vuotiaana ensin IT-töiden parissa. Ensimmäinen yritys Ambientia Group starttasi lukioaikaan ja Double Round sitten parikymmentä vuotta myöhemmin.

Ville puhuu muutoksesta maailmassa, yrityksissä ja ihmisissä. Miten muutos meihin vaikuttaa, miten sen kanssa tulisi toimia, miten siihen voi varautua ja miten sitä tulisi suunnitella. Yleisimmät hänen teemat liittyvät vastuullisuuteen, kiertotalouteen, johtamiseen, muutokseen, digitalisaatioon ja tietysti tulevaisuuteen.

Ville Availa
360+ koulutusta suomeksi
360+ koulutusta

interaktiiviset webinaarit, sertifikaatit, suomeksi

150+ loistavaa kouluttajaa
150+ loistavaa kouluttajaa

jakavat huippuluokan tietotaitoa alaltaan

940+ tyytyväistä yritystä
940+ tyytyväistä yritystä

kehittävät tiimejään ja työntekijöitään koulutustemme kautta

420 000+ opiskelijaa
420 000+ opiskelijaa

kasvavat ammatillisesti ja hankkivat kanssamme uusia taitoja