Voittavan tarjouksen tekeminen

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
20 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Usein sanotaan, että tarjous on myynnin tärkein dokumentti. Väittämä pitää erinomaisen hyvin paikkaansa. Tarjous on väline, jolla viestit asiakkaalle kuulemasi ja samalla hyödyt yrityksesi tuotteista ja palveluista.

Valitettavan usein kuitenkin myynnin kehitysenergiaa suunnataan usein muualle kuin itse tarjoukseen ja tapaan luoda asiakkaalle ainutkertainen ratkaisu.

Miksi katsoa koulutus?

Valmennus soveltuu kaikille B2B myyntityötä tekeville tai johtaville avainhenkilöille. Valmennuksessa paneudutaan siihen, miten asiakkaalle luodaan voittava ja positiivisesti erottautuva tarjous ja mitä seikkoja tarjotessa tulee huomioida itse tarjousdokumentaation lisäksi.

Koulutuksen sisältö

Voittavan tarjouksen tekeminen
Koulutuksen kokonaiskesto
20 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kert Kenner

Kert Kenner

Partner, Balentor Oy

Kert Kenner on toiminut Balentorin yritysvalmentajana ja partnerina yli 20 vuotta. Kertin intohimona on uuden ajan myynnin lue lisääkehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia.    Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Kert Kenner

Koulutuksen arviot

95 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
4 tyytyväisyys
3x
1x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.