Voittavan tarjouksen tekeminen

Katsottavissa 1.9. asti

Kouluttajana toimii  Kert Kenner

Sopii kuunteluun

Usein sanotaan, että tarjous on myynnin tärkein dokumentti. Väittämä pitää erinomaisen hyvin paikkaansa. Tarjous on väline, jolla viestit asiakkaalle kuulemasi ja samalla hyödyt yrityksesi tuotteista ja palveluista. Koko kuvaus

Kokonaispituus

20 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Valitettavan usein kuitenkin myynnin kehitysenergiaa suunnataan usein muualle kuin itse tarjoukseen ja tapaan luoda asiakkaalle ainutkertainen ratkaisu.

Miksi katsoa koulutus?

Valmennus soveltuu kaikille B2B myyntityötä tekeville tai johtaville avainhenkilöille. Valmennuksessa paneudutaan siihen, miten asiakkaalle luodaan voittava ja positiivisesti erottautuva tarjous ja mitä seikkoja tarjotessa tulee huomioida itse tarjousdokumentaation lisäksi.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kert Kenner

CEO, Kenner Company Oy

Kert Kenner on toiminut myynnin ja markkinoinnin kehittämisen parissa yli 20 vuotta. Hän on toimitusjohtajana Kenner Company Oy:ssä (www.kennerco.fi). Kertin intohimona on uuden ajan myynnin kehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia. Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla.

Koulutuksen arviot

91 %

28 tyytyväisyys
18x
8x
2x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Madis Madal

Asiallinen koulutus ja kouluttaja!


Pekka Tapaninen

Tämä oli ihan ok 👍


Marko Valli

Hyvä yleiskatsaus tarjouksen laatimiseen

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.