Voittavan joukkueen rakennuspalikat

Kouluttajana toimii  Matti Jaakkola

Sopii kuunteluun

Mitä yhteistä on työyhteisöllä, ja Suomen MM-lätkäjoukkueella?

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kaikki lähtee työyhteisöstä. Miten tiimi voi pelata paremmin samaan maaliin? Mitä voisimme oppia mehiläisiltä, ja miten kasvamme tiimistä joukkueeksi?  

Tästä koulutuksesta saat käytännön vinkkejä:  

  • Haastavilta tilanteilta suojautumiseen 
  • Organisaation ryhmädynamiikan parantamiseen 
  • Työn organisointiin  

Tämän koulutuksen avulla opit katsomaan tiimiäsi voimavarana, ja parannat tulosten laatua - myös haastavissa tilanteissa. Koulutus sopii kaikille esihenkilöasemassa työskenteleville.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Matti Jaakkola

Organisaatio- ja Urheilupsykologi, Asselmointi Oy

Matti Jaakkola on urheilu- ja organisaatiopsykologi, työpsykologian asiantuntija ja  Asselmointi Oy:n toimitusjohtaja. Jaakkolan erityisosaamista urheilupsykologian lisäksi on psykologinen testaaminen, henkilöarviointi sekä rekrytointi. Jaakkolan tausta huippu-urheilijoiden urheilupsykologina näkyy hänen koulutusaiheissaan, ja hän kouluttaakin intohimoisesti esimerkiksi osaamisen tunnistamisesta, ja tavoitteen asettamisesta. 

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.