Voimavaroja hybridityöhön

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
24 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten otetaan hybridityöstä hyödyt, kompastumatta sen voimavaroja vieviin puoliin? Taklaa esteet hybridityön ensiaskelmilta!

COVID-19 pandemia on muuttanut työelämäämme monella tavalla. 

Pitkään jatkuneen etätyöajan seuraukset ovat läsnä arjessamme samalla, kun monilla 

työpaikoilla otetaan ensiaskelia kohti etä- ja lähityöskentelyn yhdistävää hybridityötä. Olemme uudessa tilanteessa, jota varten ei ole olemassa valmista käsikirjoitusta tai toimintamallia. Sen sijaan olemme vasta pohtimassa, miten hybridimallia olisi parasta toteuttaa käytännössä. Monilla työpaikoilla myös mietitään, miten ottaa kaikki irti hybridityön myönteisistä puolista ilman sen voimavaroja vieviin puoliin sotkeutumista. 

Tämä koulutus tarjoaa  

  • Tukea etä- ja lähityöskentelyn yhdistämiseen  
  • Koulutus keskittyy erityisesti hybridityön kuormitustekijöiden tunnistamiseen sekä siihen, miten ne voi kääntää voimavaroiksi 
  • Konkreettisia vinkkejä, jotka auttavat sinua vähentämään hybridityön aiheuttamaa kuormitusta. 

 Koulutus toimii niin esihenkilöiden, tiiminvetäjien kuin henkilöstön edustajien apuna tilanteissa, joissa ollaan siirtymässä tai jo työskennellään lähi- ja etätyötä yhdistävän toimintamallin mukaisesti. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Soile Roth

Soile Roth

Certified Business Coach Master (ACC), työnohjaaja (STOry) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Second Self

Soile Roth on ihmisen kokonaisvaltaisen kehittymisen ja mielen hyvinvoinnin tukemiseen erikoistunut sertifioitu coach, työnohjaaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. lue lisääLisäksi Soile toimii ratkaisukeskeisenä valmentajana, sekä erilaisten muutoshankkeiden muotoilijana ja fasilitaattorina. Työurallaan hän on toiminut vaativien asiantuntijatehtävien lisäksi valmentajana, esihenkilönä ja johtotehtävissä noin kahden vuosikymmenen ajan. Erityisesti digitaalisen murroksen mukanaan tuomat rakenteelliset ja kulttuuriset muutosvaatimukset ovat Soilen erityisalaa, ja hän hyödyntää kokemuksiaan auttaessaan organisaatioita niiden muutosprosesseissa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Soile Roth

Koulutuksen arviot

53 %

3 tyytyväisyys
0x
1x
1x
0x
1x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.