Vinkit sisältötyön johtamiseen ja koordinointiin

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten tunnistat sisällöntuotannon tavoitteet ja valjastat oikean tiimin sisältötyöhön? Entä mitä kannattaa tehdä itse ja mitä ostaa muualta?

Kaipaatko tukea tai uutta ideaa sisältötyön koordinoimiseen? Oletko miettinyt, mitä kannattaa tehdä itse ja missä osaavat kumppanit ovat paikallaan? Pohditko, miten asiantuntijoiden tuottama sisältö tukisi paremmin tavoitteita? 

Tästä koulutuksesta löydät inspiraatiota ja apua sisältötyön tavoitteelliseen johtamiseen ja oman Dream teamin kokoamiseen. Koulutuksen avulla: 

  • hahmotat, mistä sisältöjohtamisessa on kyse 
  • opit muodostamaan sisällöntuotannolle tavoitteita ja viemään ne käytäntöön  
  • saat mukaasi muistilistan sisältöjohtamisen osa-aleuista ja sen myötä apua sisällöntuotannon Dream teamin muodostamiseen 
  • parannat sisältötyön tuottavuutta. 

Koulutus sopii sinulle, joka vastaat sisältökokonaisuuksien johtamisesta ja haluat oppia siitä lisää, sekä sinulle, joka haluat edetä entistä vastuullisempiin tehtäviin sisältöjen parissa.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kati Keronen

Kati Keronen

Toimitusjohtaja & perustaja, Valoria Oy

Kati Keronen on sisältöstrategia-viitekehyksen suomalainen pioneeri ja palkittu tietokirjailija. Hän on pidetty kouluttaja ja sparraaja, joka löytää lue lisääolennaisen nopeasti ja innostaa ihmiset mukaan.  Sisältöjohtamisessa Kati uskoo kirkkaaseen suuntaan ja tavoitteelliseen, siilot ylittävään yhteistyöhön sekä siihen, että vähemmän on enemmän. Katin kokemusrepussa on koko suomalaisen yhteiskunnan kirjo julkishallinnosta järjestö-, B2B- ja B2C-liiketoimintaan. Kouluttajana hän on inspiroivaksi ja oivalluttavaksi kehuttu.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Kati Keronen

Koulutuksen arviot

92 %

5 tyytyväisyys
3x
2x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
22 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö