Vinkit sisältötyön johtamiseen ja koordinointiin

Kouluttajana toimii  Kati Keronen

Miten tunnistat sisällöntuotannon tavoitteet ja valjastat oikean tiimin sisältötyöhön? Entä mitä kannattaa tehdä itse ja mitä ostaa muualta?

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kaipaatko tukea tai uutta ideaa sisältötyön koordinoimiseen? Oletko miettinyt, mitä kannattaa tehdä itse ja missä osaavat kumppanit ovat paikallaan? Pohditko, miten asiantuntijoiden tuottama sisältö tukisi paremmin tavoitteita? 

Tästä koulutuksesta löydät inspiraatiota ja apua sisältötyön tavoitteelliseen johtamiseen ja oman Dream teamin kokoamiseen. Koulutuksen avulla: 

  • hahmotat, mistä sisältöjohtamisessa on kyse 
  • opit muodostamaan sisällöntuotannolle tavoitteita ja viemään ne käytäntöön  
  • saat mukaasi muistilistan sisältöjohtamisen osa-aleuista ja sen myötä apua sisällöntuotannon Dream teamin muodostamiseen 
  • parannat sisältötyön tuottavuutta. 

Koulutus sopii sinulle, joka vastaat sisältökokonaisuuksien johtamisesta ja haluat oppia siitä lisää, sekä sinulle, joka haluat edetä entistä vastuullisempiin tehtäviin sisältöjen parissa.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kati Keronen

Toimitusjohtaja & perustaja, Valoria Oy

Kati Keronen on sisältöstrategia-viitekehyksen suomalainen pioneeri ja palkittu tietokirjailija. Hän on pidetty kouluttaja ja sparraaja, joka löytää olennaisen nopeasti ja innostaa ihmiset mukaan.  Sisältöjohtamisessa Kati uskoo kirkkaaseen suuntaan ja tavoitteelliseen, siilot ylittävään yhteistyöhön sekä siihen, että vähemmän on enemmän. Katin kokemusrepussa on koko suomalaisen yhteiskunnan kirjo julkishallinnosta järjestö-, B2B- ja B2C-liiketoimintaan. Kouluttajana hän on inspiroivaksi ja oivalluttavaksi kehuttu.  

Koulutuksen arviot

93 %

6 tyytyväisyys
4x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.