Viisi vinkkiä vaikuttavampiin valokuviin

Kouluttajana toimii  Jussi Judin

Poimi ammattivalokuvaajan vinkit ja ota entistäkin parempia valokuvia!

Kokonaispituus

14 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Ammattivalokuvaaja Jussi Judin jakaa viisi konkreettista vinkkiä, joiden avulla saat valokuvistasi entistäkin parempia. Pienillä muutoksilla parannat valokuviesi laatua ja sisältöä hetkessä, kuvaatpa sitten puhelimella tai järjestelmäkameralla. 

Koulutus sopii erityisesti henkilöille, jotka tuottavat työssään valokuvasisältöjä organisaatioiden eri kanaviin viestinnän tueksi. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jussi Judin

Visuaalisen markkinoinnin asiantuntija, Aava & Bang Oy

Jussi on ammattivalokuvaaja ja visuaalisen markkinoinnin asiantuntija. Jussi on ollut mukana sadoissa sisällöntuotantoprojekteissa valokuvauksella tai videolla matkailu- ja ulkoilualan yritysten ja hankkeiden kanssa, kuten mm. Jack-Wolfskin, Halti, Fjallraven, Nikon Visit Jyväskylä, Microsoft, Blue wings ja Mush. 

Jussin portfolio: https://www.susijussi.com/portfolio 

Koulutuksen arviot

89 %

39 tyytyväisyys
23x
12x
3x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Max Meder

Asiasisältö oli hyvä, mutta kouluttaja nukkavieru ja esiintymistaito oli kyllä valitettavan hermostunutta.


Suvi Y.

Sympaattinen kouluttaja, jäi tosi hyvä fiilis. Lyhyesti ja ytimekkäästi, ei turhaa jaarittelua. KIITOS :)


Jarmo K.

Hyvä

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.