Viisi vinkkiä vaikuttavampiin valokuviin

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Jussi Judin

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
14 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Poimi ammattivalokuvaajan vinkit ja ota entistäkin parempia valokuvia!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Visuaalinen viestintä Valokuvaus

Ammattivalokuvaaja Jussi Judin jakaa viisi konkreettista vinkkiä, joiden avulla saat valokuvistasi entistäkin parempia. Pienillä muutoksilla parannat valokuviesi laatua ja sisältöä hetkessä, kuvaatpa sitten puhelimella tai järjestelmäkameralla. 

Koulutus sopii erityisesti henkilöille, jotka tuottavat työssään valokuvasisältöjä organisaatioiden eri kanaviin viestinnän tueksi. 

Koulutuksen sisältö

Viisi vinkkiä vaikuttavampiin valokuviin
Koulutuksen kokonaiskesto
14 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Jussi Judin

Jussi Judin

Visuaalisen markkinoinnin asiantuntija, Aava & Bang Oy

Jussi on ammattivalokuvaaja ja visuaalisen markkinoinnin asiantuntija. Jussi on ollut mukana sadoissa sisällöntuotantoprojekteissa valokuvauksella tai videolla matkailu- ja ulkoilualan lue lisääyritysten ja hankkeiden kanssa, kuten mm. Jack-Wolfskin, Halti, Fjallraven, Nikon Visit Jyväskylä, Microsoft, Blue wings ja Mush.  Jussin portfolio: https://www.susijussi.com/portfolio 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jussi Judin

Koulutuksen arviot

80 %

6 tyytyväisyys
2x
2x
2x
0x
0x

Minna Paavilainen

Lyhyt ja ytimekäs koulutus, jossa oli kaikki oleellinen kerrottu. Mukavan ja rennon oloinen esiintyjä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.