Videotuotantoprosessi startista maaliin

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunne videotuotantoprosessi ja onnistu videotuotannon ostamisessa!

Opi seuraavia taitoja

Koulutuksessa käydään tiiviisti läpi videotuotannon vaiheet alkaen tarpeen ilmaantumisesta aina valmiin videon luovutukseen asiakkaalle saakka. Koulutuksessa avataan tuotantopalaverin merkitystä videon onnistumisen edellytyksenä, esitellään esituotantovaihetta sekä havainnollistetaan, mitä jälkituotantovaiheessa tapahtuu.  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit tuntemaan videotuotannon vaiheet 
  • Ymmärrät, mistä videotuotannon hinta koostuu 
  • Tiedät, mikä on asiakkaan rooli videotuotannon eri vaiheissa 

Koulutus sopii erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka suunnittelevat videotuotannon ostamista ja haluavat ymmärtää paremmin prosessin eri vaiheita. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tommi Niukkanen

Tommi Niukkanen

Käsikirjoittaja, ohjaaja, leikkaaja, Aava & Bang Oy

Tommi on videotiimin idea- ja sisältönikkari, joka saa kaikki ideat ja tarinat kukoistamaan. Vapaa-aikakin kuluu videoiden parissa, sillä Tommilla on lähes kokoajan joku lue lisääprojekti menossa. Taidetta ja musiikkivideoita pukkaa. Uransa aikana sadoissa eri kokoisissa videotuotannoissa mukana ollut Tommi tietää, kuinka videolla voidaan herättää oikeaa tunnetta ja kannustaa kaikkia olemaan hieman rohkeampia ja heittäytymään.

Kaikki kouluttajan koulutukset Tommi Niukkanen

Koulutuksen arviot

84 %

10 tyytyväisyys
4x
5x
0x
1x
0x

Wäinä J.

Hyvä, pieni kurssi tukemaan videotuotannon ostajaa.


Nina H.

Selkeä ja riittävän "yksinkertainen" - maanläheisesti kerrottu

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
12 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö