Vastuullisuus – sanoista tekoihin!

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
22 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten yritysvastuu näkyy yrityksen toiminnassa? Entä miten sen kuuluisi näkyä?

Opi seuraavia taitoja

Yritysvastuu, yhteiskuntavastuu, kestävä kehitys, vastuullisuus, ESG – termit esiintyvä keskusteluissa ja mediassa kiihtyvällä tahdilla. Paine vastuullisuuteen toimintaan tulee monesta suunnasta ja alkaa jo olla yrityksille ”license to operate”. Koulutuksessa avataan termejä ja keskustellaan vastuullisen yritystoiminnan kehityksestä ja trendeistä.  

Sisältö sopii yritysvastuun parissa ensi askeleita ottaville, mutta myös aiheen jo tunteville. Tarkoituksena on tuoda osallistujille uusia näkökulmia sekä kerrata perusteita. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kati Ihamäki

Kati Ihamäki

Johtaja, Yritysvastuu OP Ryhmä

Kestävän kehityksen ammattilainen Kati Ihamäki työskentelee OP Ryhmässä yritysvastuusta vastaavana johtajana ja vaikuttaa St1 Nordicin, HJK:n ja Lasten lue lisääja Nuorten säätiön hallituksissa, Keskuskauppakamarin vastuullisuuslautakunnassa sekä Suomalaisen Työn Liiton johtokunnassa. Hänellä on myös pitkä ura takanaan Finnairilla, jossa hän toimi kestävän kehityksen johtajana ja osallistui aktiivisesti alan kansainvälisten kattojärjestöjen vastuullisuustyöhön ja vaikuttamiseen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Kati Ihamäki

Koulutuksen arviot

95 %

4 tyytyväisyys
3x
1x
0x
0x
0x

Silja Erkamo

Hyvä sisältö, mutta kouluttajaa oli välillä vaikea seurata, koska tuntui että hän lukee suoraan paperista.


Keijo K.

Hyvää perustietoa aiheesta

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.