Vastuullisuus – sanoista tekoihin!

Kouluttajana toimii  Kati Ihamäki

Sopii kuunteluun

Miten yritysvastuu näkyy yrityksen toiminnassa? Entä miten sen kuuluisi näkyä?

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Yritysvastuu, yhteiskuntavastuu, kestävä kehitys, vastuullisuus, ESG – termit esiintyvä keskusteluissa ja mediassa kiihtyvällä tahdilla. Paine vastuullisuuteen toimintaan tulee monesta suunnasta ja alkaa jo olla yrityksille ”license to operate”. Koulutuksessa avataan termejä ja keskustellaan vastuullisen yritystoiminnan kehityksestä ja trendeistä.  

Sisältö sopii yritysvastuun parissa ensi askeleita ottaville, mutta myös aiheen jo tunteville. Tarkoituksena on tuoda osallistujille uusia näkökulmia sekä kerrata perusteita. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kati Ihamäki

Johtaja, Yritysvastuu OP Ryhmä

Kestävän kehityksen ammattilainen Kati Ihamäki työskentelee OP Ryhmässä yritysvastuusta vastaavana johtajana ja vaikuttaa St1 Nordicin, HJK:n ja Lasten ja Nuorten säätiön hallituksissa, Keskuskauppakamarin vastuullisuuslautakunnassa sekä Suomalaisen Työn Liiton johtokunnassa. Hänellä on myös pitkä ura takanaan Finnairilla, jossa hän toimi kestävän kehityksen johtajana ja osallistui aktiivisesti alan kansainvälisten kattojärjestöjen vastuullisuustyöhön ja vaikuttamiseen. 

Koulutuksen arviot

96 %

5 tyytyväisyys
4x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Silja E.

Hyvä sisältö, mutta kouluttajaa oli välillä vaikea seurata, koska tuntui että hän lukee suoraan paperista.


Keijo K.

Hyvää perustietoa aiheesta

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.