Vältä digimarkkinoinnin sudenkuopat

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
19 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Opi suunnittelemaan, kohdentamaan ja mittaamaan digimarkkinointia.

Tunnet kohderyhmäsi, mutta tiedätkö, miten heidät tavoitetaan verkossa? Entä miten mittaat markkinointikampanjan onnistumista? Tämän koulutuksen avulla kasvatat varmuuttasi digimarkkinoinnissa. Hahmotat markkinointikampanjan vaiheet ja markkinointitoimenpiteiden kohdennuksen eri medioissa. Ymmärrät myös, mistä maksat digimarkkinoinnissa. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit ymmärtämään erilaisia markkinointikanavia ja niiden erityispiirteitä. 
  • Ymmärrät, mistä maksat ja miten kohdennat markkinointia tarkemmin. 
  • Saat vinkkejä digimarkkinoinnin seurantaan ja mittaamiseen. 

Koulutus sopii digimarkkinointia aloitteleville sekä kaikille digimarkkinoinnin kehittämisestä kiinnostuneille. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Jouni Sutinen

Jouni Sutinen

Digistrategi, Aava & Bang Oy

Jouni Sutinen on yksi Aava & Bangin perustajajäsenistä. Digistrategina työskentelevällä Jounilla on laaja osaaminen muun muassa verkkopalveluiden toteuttamisesta lue lisääja digimarkkinoinnin suunnittelemisesta sekä toteuttamisesta niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. Näiden lisäksi Jouni hallitsee markkinoinnin automaation sekä myynnin online-tuen suunnitelmat ja toteutukset vahvasti. Ammattitaitoisella ja lämpimällä otteella valmentava Jouni ei pelkästään auta kehittämään yritysten toimintaa digitaalisessa maailmassa, vaan myös ymmärryttää digitaalista maailmaa sekä syitä sille, miksi asioita tehdään tietyllä tavalla. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jouni Sutinen

Koulutuksen arviot

80 %

6 tyytyväisyys
2x
3x
0x
1x
0x

Annastiina Juvela

selkeä ja napakka esitys.


Pia S.

Selkeä ja johdonmukainen. Toivoin lisää esimerkkejä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.