Vältä digimarkkinoinnin sudenkuopat

Kouluttajana toimii  Jouni Sutinen

Opi suunnittelemaan, kohdentamaan ja mittaamaan digimarkkinointia.

Kokonaispituus

19 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tunnet kohderyhmäsi, mutta tiedätkö, miten heidät tavoitetaan verkossa? Entä miten mittaat markkinointikampanjan onnistumista? Tämän koulutuksen avulla kasvatat varmuuttasi digimarkkinoinnissa. Hahmotat markkinointikampanjan vaiheet ja markkinointitoimenpiteiden kohdennuksen eri medioissa. Ymmärrät myös, mistä maksat digimarkkinoinnissa. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit ymmärtämään erilaisia markkinointikanavia ja niiden erityispiirteitä. 
  • Ymmärrät, mistä maksat ja miten kohdennat markkinointia tarkemmin. 
  • Saat vinkkejä digimarkkinoinnin seurantaan ja mittaamiseen. 

Koulutus sopii digimarkkinointia aloitteleville sekä kaikille digimarkkinoinnin kehittämisestä kiinnostuneille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jouni Sutinen

Digistrategi, Aava & Bang Oy

Jouni Sutinen on yksi Aava & Bangin perustajajäsenistä. Digistrategina työskentelevällä Jounilla on laaja osaaminen muun muassa verkkopalveluiden toteuttamisesta ja digimarkkinoinnin suunnittelemisesta sekä toteuttamisesta niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. Näiden lisäksi Jouni hallitsee markkinoinnin automaation sekä myynnin online-tuen suunnitelmat ja toteutukset vahvasti. Ammattitaitoisella ja lämpimällä otteella valmentava Jouni ei pelkästään auta kehittämään yritysten toimintaa digitaalisessa maailmassa, vaan myös ymmärryttää digitaalista maailmaa sekä syitä sille, miksi asioita tehdään tietyllä tavalla. 

Koulutuksen arviot

83 %

7 tyytyväisyys
3x
3x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tiina R.

Selkeä ja helposti seurattava, hyvin kiteytetty!


Annastiina J.

selkeä ja napakka esitys.


Pia S.

Selkeä ja johdonmukainen. Toivoin lisää esimerkkejä.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.