Valmentava johtaminen

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Vesa Ristikangas

Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
49 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Valmentava johtaminen on ajattelu- ja toimintatapa, joka haastaa perinteisen tavan johtaa. Syvennä ymmärrystäsi ja ota haltuun valmentavan johtamisotteen ydintaidot!

Kun maailma ympärillä muuttuu, myös johtamisen on uudistuttava. Huomio siirtyy esimies-alais -asetelman korostamisesta kohti tasavertaista yhteistyösuhdetta. Muutos johtamiskäytännöissä edellyttää ajattelutavan muutosta. Esimiehistä tulee johdettaviensa ajattelun kehittäjiä ja käyttämättömän potentiaalin valjastajia – valmentavia johtajia ja esimiehiä.  

Koulutuksen aikana saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:  

  • Mitä valmentava johtamisote edellyttää? Mistä sinun on luovuttava, jotta voit toimia valmentavasti?  

  • Mistä valmentavassa otteessa on todellisuudessa kyse?  

  • Mitkä ovat valmentavan johtamisotteen ydintaidot? 

  • Miksi palautetaidot ovat valmentavan otteen ytimessä? Miten palautekulttuuria saadaan arjessa entistä avoimemmaksi?  

  • Haastavat johtamistilanteet valmentavan otteen näyttämönä?  

  • Yksilön valmentamisesta kohti tiimin valmentamista sekä valmentavan kulttuurin luomista: Mikä muuttuu? 

Valmentava johtaminen -koulutus soveltuu kaikille esimies- ja johtamisvastuussa oleville. Lisäksi kokonaisuus sopii sinulle, mikäli sinulla on epävirallinen johtamisvastuu: vedät projekteja, toimit asiakkuuspäällikkönä tai muuten vaikutat arjessasi yksilöihin tai ryhmään. 

Koulutuksen sisältö

Valmentava ote
Ydintaidot ja pilari-malli
Palautetaidot
Haasteelliset johtamistilanteet arjessa
Valmentavan kulttuurin rakentaminen tiimiin ja kertauskysely
Koulutuksen kokonaiskesto
49 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Vesa Ristikangas

Vesa Ristikangas

Johdon valmentaja, BoMentis Oy

Vesa Ristikangas on koulutukseltaan teologi (TM), tradenomi ja ammatticoach (PCC). Hän toimii partnerina BoMentis Oy:ssä, jossa hän on toiminut lue lisääjohdon valmentajana yli 20 vuotta. Häntä pidetään rohkeana ja tavoitteellisena valmentajana, joka uskaltaa laittaa itsensä likoon. Hän haastaa niin esimiehet ja johtajat sekä johtoryhmät uudistamaan ajatteluaan ja toimintaansa. Pitkän valmentajakokemuksensa viitoittamana Vesa hyödyntää työsään monipuolista koulutustaustaansa sekä organisaatio- ja ihmistuntemustaan. Hän on kirjoittanut useita johtamiskirjoja, jotka liittyvät valmentavaan johtamisajatteluun- ja toimintatapaan.   Kirjallinen tuotanto:   Tiimin valmentaminen – Systeemisiä työkaluja valmentavan kulttuurin rakentamiseen. Alma Talent 2021.  Valmentava mentorointi. Kauppakamari 2019.  Valmentava johtajuus. (7. painos) Alma Talent 2019.  Stellar Management Teams. Routledge 2018.   Johtoryhmästä tähtijoukkue. Talentum 2014.   Jokainen tarvitsee mentorin. Kauppakamari 2014.  Asiantuntija esimiehenä. Sähköinen kirja. Alma Talent. 2015.   Asiantuntijasta esimies. (4.painos) Alma Talent 2015.   Sukset ristissä – Omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyö. Kauppakamari 2011. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Vesa Ristikangas

Koulutuksen arviot

93 %

17 tyytyväisyys
12x
4x
1x
0x
0x

Sari Havukainen

Erinomainen esiintyjä, selkeää, konkreettista, johdonmukaista.
Kokemus tuo varmuutta. Hyvä setti.


Minna Miettinen

Erittäin miellyttävä ja mukaansa tempaava vetäjä!


Emilia S.

Tykkäsin tästä koulutuksesta todella paljon! Aihe on itselleni hyvin ajankohtainen ja tarvitsen työkaluja. Tästä niitä sai. Kesto ja tempo loistavat.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.