Valitse parhaat palkitsemiskeinot myyntityöhön

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Sitä saat mitä palkitset! Miten motivoit myyjää, miten rakennat palkitsemisjärjestelmän & miksi provisiopalkkaus ei aina ole avain autuuteen?

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Myynnin johtaminen

”Sitä saat mitä mittaat” on usein myynnissä mantran tavoin hoettu väittämä. Kert Kennert taas sanoo: ”Sitä saat mitä palkitset.” Mittareiden ja tavoitteiden ohjausvoima on kova, mutta oikeiden palkitsemiskeinojen löytäminen erottaa huiput myyntiorganisaatiot keskinkertaisista. 

Palkitseminen myyntityössä on tärkeää, mutta samalla myös haastavaa, eivätkä samanlaiset palkitsemiskeinot välttämättä motivoi kaikki huipputuloksiin. 
Tässä koulutuksessa:

  • paneudutaan siihen, millaisia palkitsemiskeinoja myynnissä ylipäätänsä on 
  • opitaan ymmärtämään erilaisia myyjäpersoonia ja heidän motivaatiotekijöitään 
  • tarkastellaan yrityksesi ja tiimisi palkitsemisjärjestelmää kriittisesti - miten teillä palkitaan? 

Valmennus soveltuu kaikille B2B-myyntityötä tekeville, tai myyntiä johtaville avainhenkilöille.

Koulutuksen sisältö

Valitse parhaat palkitsemiskeinot myyntityöhön
Koulutuksen kokonaiskesto
18 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kert Kenner

Kert Kenner

Partner, Balentor Oy

Kert Kenner on toiminut Balentorin yritysvalmentajana ja partnerina yli 20 vuotta. Kertin intohimona on uuden ajan myynnin lue lisääkehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia.    Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Kert Kenner

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.