Valitse parhaat palkitsemiskeinot myyntityöhön

Katsottavissa 1.9. asti

Kouluttajana toimii  Kert Kenner

Sopii kuunteluun

Sitä saat mitä palkitset! Miten motivoit myyjää, miten rakennat palkitsemisjärjestelmän & miksi provisiopalkkaus ei aina ole avain autuuteen?

Kokonaispituus

18 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

”Sitä saat mitä mittaat” on usein myynnissä mantran tavoin hoettu väittämä. Kert Kennert taas sanoo: ”Sitä saat mitä palkitset.” Mittareiden ja tavoitteiden ohjausvoima on kova, mutta oikeiden palkitsemiskeinojen löytäminen erottaa huiput myyntiorganisaatiot keskinkertaisista. 

Palkitseminen myyntityössä on tärkeää, mutta samalla myös haastavaa, eivätkä samanlaiset palkitsemiskeinot välttämättä motivoi kaikki huipputuloksiin. 
Tässä koulutuksessa:

  • paneudutaan siihen, millaisia palkitsemiskeinoja myynnissä ylipäätänsä on 
  • opitaan ymmärtämään erilaisia myyjäpersoonia ja heidän motivaatiotekijöitään 
  • tarkastellaan yrityksesi ja tiimisi palkitsemisjärjestelmää kriittisesti - miten teillä palkitaan? 

Valmennus soveltuu kaikille B2B-myyntityötä tekeville, tai myyntiä johtaville avainhenkilöille.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kert Kenner

CEO, Kenner Company Oy

Kert Kenner on toiminut myynnin ja markkinoinnin kehittämisen parissa yli 20 vuotta. Hän on toimitusjohtajana Kenner Company Oy:ssä (www.kennerco.fi). Kertin intohimona on uuden ajan myynnin kehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia. Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla.

Koulutuksen arviot

93 %

3 tyytyväisyys
2x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Krista Nyman

Hyvää asiaa persoonista ja palkitsemisesta.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.