Some-sisältömarkkinoinnin ABC

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Missä kanavassa sinun kohderyhmäsi luuraa? Älä luota arvailuun, sillä aavistuksesi voi mennä pahasti pieleen. Sosiaalisen median kentällä sukkulointi voi olla diginatiivillekin hankalaa – ainakin jos puhutaan tavoitteellisesta sisällöntuotannosta.

Sosiaalinen media on 2020-luvulla verraton digitaalisen markkinoinnin pelikenttä, joka muuttuu jatkuvasti. Eri kanavia on lukuisia, ja niillä kaikilla on omat erityispiirteensä ja vaatimuksensa. Koulutuksessa tutustutaan yleisimpiin sosiaalisen median kanaviin sisältömarkkinoinnin näkökulmasta. 

Koulutuksen jälkeen tiedät… 

  • Mistä kanavasta kohderyhmäsi löytyy 
  • Millaista sisältöä sinun tulee tuottaa millekin alustalle 
  • Miten pääset alkuun somemarkkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisen kanssa 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti esimerkiksi yrittäjille tai markkinointipäättäjille, jotka eivät ole päivittäin itse kädet savessa somemarkkinoinnin kanssa, vaan hyödyntävät esimerkiksi ostopalveluita. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Jesse Eskelinen

Jesse Eskelinen

Markkinointipäällikkö, Heimo Films Oy

Jesse Eskelinen on videotuotantoyhtiö Heimo Filmsin markkinointipäällikkö ja yrittäjä. Tällä sosiaalisen median moniosaajalla on monipuolista kokemusta lue lisäädigitaalisesta markkinoinnista, aina verkkosivujen toteutuksesta brändistrategioihin ja some- tai Google-mainoskampanjoiden läpiviemiseen. Erityisesti Jesse luottaa vakuuttavaan sisältömarkkinointiin ja vannoo aidon, monikanavaisen ja järjestelmällisen brändinrakennuksen nimeen. Hänen mielestään erityisesti maksetun markkinoinnin pitää tuottaa yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin sidottuja tuloksia, eikä pelkästään tykkäyksiä, näkyvyyttä tai muuta pöhinää. Jessen tausta löytyy Proakatemian yrittäjyysopinnoista, joten elinikäinen oppiminen ja sitä kautta uusin tieto ovat keskiössä kaikessa tekemisessä 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jesse Eskelinen

Koulutuksen arviot

67 %

6 tyytyväisyys
1x
1x
3x
1x
0x

Sauli Takkinen

Hiukan puuduttavaa esiintymistä. Toivoisin hieman eloisuutta mukaan niin tulee erinomainen :) asiasisältö sinällään hyvä.


Ville Ferm

Hieman puuduttavasti selitetty. Tosin olivathan ”jaksotkin” pidempiä

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
55 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö