Vakuuttava kehonkieli ja äänenkäyttö myyntitilanteessa

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Petteri Niemi

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten valjastaa kehonkieli avuksesi tiukassa myyntitilanteessa? Onko innostuneisuudelle sijaa asiantuntijan viestinnässä? Kehitä kommunikointiasi ja vakuuta potentiaaliset asiakkaasi puolellesi!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Puhetaito Non-verbaalinen viestintä

Vakuuta potentiaalinen asiakkaasi myös non-verbaalisesti! 

Asiantuntijat joutuvat myymään omaa osaamistaan sekä yritystensä palveluita yhä useammin eikä epävarmuudelle ole sijaa myyntitilanteessa. Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, miten kehonkielesi ja äänenkäyttösi avulla tehostat myyntiargumenttiesi vakuuttavuutta ja käännät lisää myyntitapaamisia toimeksiannoiksi. Hanki lisää itsevarmuutta myyntitilanteisiin, tuo osaamistasi esille ja tee parempia myyntituloksia. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit kolme asiaa, jotka kehonkielesi ja äänesi tulee saavuttaa, jotta potentiaalinen asiakkaasi pitää sinua pätevänä. 

  2. Tiedostat suurimman virheen, jonka asiantuntijat tekevät myyntitilanteessa liittyen äänenkäyttöön.
  3. Tiedät, kuinka pysyt rentoutumaan, jotta kehonkielesi ja äänenkäyttösi on luonnollista myyntitilanteen aikana. 

Koulutus soveltuu erityisen hyvin asiantuntijoille, jotka haluavat parantaa myyntituloksiaan sekä itsevarmuuttaan myyntitilanteissa. 

Koulutuksen sisältö

Miten kommunikaation vaikuttavuus jakautuu?
Itsevarmuus, innostuneisuus ja asiantuntijuus myyntitilanteessa
Miten harjoitella kommunikaation vaikuttavuutta?
Koulutuksen kokonaiskesto
18 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Petteri Niemi

Petteri Niemi

OTM, KTM, Petteri Niemi Consulting

Petteri Niemi on juristi, ekonomi ja yrittäjä.     Liiketoimintani tarkoituksena on löytää parhaat ratkaisut asiakashankinnan haasteisiin ja tarjota ne lue lisääpalveluina asiantuntijayrityksille, jotka haluavat menestyä. Haluan olla mukana tekemässä uudenlaista asiantuntijapalveluiden myyntiä ja markkinointia, joka on digitaalista, asiakaskeskeistä ja eettistä.    Esiintyminen, kommunikaatio ja vaikuttaminen ovat lähellä sydäntäni. Uskon, että nämä taidot erottelevat parhaat asiantuntijat massasta tulevaisuudessa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Petteri Niemi

Koulutuksen arviot

79 %

23 tyytyväisyys
10x
6x
4x
2x
1x

Timo L.

Antoi lisää ymmärrystä siitä, kuinka paljon hyvä valmistautumin ja kehon kieli merkitsee.


Juho S.

Terävä setti!


Juha S.

.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.