Vakuuttava kehonkieli myyntitilanteessa

Kouluttajana toimii  Petteri Niemi

Miten valjastaa kehonkieli avuksesi tiukassa myyntitilanteessa? Onko innostuneisuudelle sijaa asiantuntijan viestinnässä? Kehitä kommunikointiasi ja vakuuta potentiaaliset asiakkaasi puolellesi! Koko kuvaus

Kokonaispituus

18 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Vakuuta potentiaalinen asiakkaasi myös non-verbaalisesti! 

Asiantuntijat joutuvat myymään omaa osaamistaan sekä yritystensä palveluita yhä useammin eikä epävarmuudelle ole sijaa myyntitilanteessa. Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, miten kehonkielesi ja äänenkäyttösi avulla tehostat myyntiargumenttiesi vakuuttavuutta ja käännät lisää myyntitapaamisia toimeksiannoiksi. Hanki lisää itsevarmuutta myyntitilanteisiin, tuo osaamistasi esille ja tee parempia myyntituloksia. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit kolme asiaa, jotka kehonkielesi ja äänesi tulee saavuttaa, jotta potentiaalinen asiakkaasi pitää sinua pätevänä. 
  • Tiedostat suurimman virheen, jonka asiantuntijat tekevät myyntitilanteessa liittyen äänenkäyttöön.
  • Tiedät, kuinka pysyt rentoutumaan, jotta kehonkielesi ja äänenkäyttösi on luonnollista myyntitilanteen aikana. 

Koulutus soveltuu erityisen hyvin asiantuntijoille, jotka haluavat parantaa myyntituloksiaan sekä itsevarmuuttaan myyntitilanteissa. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Petteri Niemi

OTM, KTM, Petteri Niemi Consulting

Petteri Niemi on juristi, ekonomi ja yrittäjä.  

 

Liiketoimintani tarkoituksena on löytää parhaat ratkaisut asiakashankinnan haasteisiin ja tarjota ne palveluina asiantuntijayrityksille, jotka haluavat menestyä. Haluan olla mukana tekemässä uudenlaista asiantuntijapalveluiden myyntiä ja markkinointia, joka on digitaalista, asiakaskeskeistä ja eettistä. 

 

Esiintyminen, kommunikaatio ja vaikuttaminen ovat lähellä sydäntäni. Uskon, että nämä taidot erottelevat parhaat asiantuntijat massasta tulevaisuudessa. 

Koulutuksen arviot

83 %

80 tyytyväisyys
36x
27x
10x
5x
2x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Miika Muroma

Jokaisen myyntityötä tekevän henkilön pakollinen kurssi.


Kirsi S.

Erinomainen ja selkeä kokonaisuus. Hyvä, rauhallinen kouluttaja.


Juha R.

Hyvä, mieleenjäävä koulutus

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.