Vakioehdot osana sopimusta

Kouluttajana toimii  Anna Hurmerinta-Haanpää

Mitä sopimuksen vakioehdot ovat ja mitä hyötyä niistä voi yritykselle olla? Ja mitä hankaluuksia niihin voi liittyä?

Kokonaispituus

35 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Koulutuksessa perehdyt vakioehtojen käyttämisen hyötyihin ja haittoihin B2B-suhteissa.  

Koulutukseen osallistuttuasi tiedät: 

  • milloin vakioehtoja kannattaa käyttää 
  • miten ne liitetään osaksi sopimusta 
  • mitkä ovat vakioehtojen käyttöön liittyvät tärkeimmät oikeudelliset kysymykset 

Koulutus soveltuu esimerkiksi myynnin ja oston ammattilaisille sekä muille asiantuntijoille, jotka törmäävät sopimuksiin työelämässä.   

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Anna Hurmerinta-Haanpää

OTT, yliopistonlehtori, Lapin yliopisto

Olen Anna Hurmerinta-Haanpää, Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnassa työskentelevä yliopistonlehtori. Tutkin sopimuksia, ja olen erityisen kiinnostunut kestävästä ja käyttäjälähtöisestä sopimusmuotoilusta, ennakoivan sopimisen mahdollisuuksista, oikeuden empiirisestä tutkimisesta sekä oikeussosiologiasta. Olen myös intohimoinen oikeustieteellisen opetuksen kehittäjä. 

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.