Vaikuttavan asiakaskokemuksen luominen verkossa

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
20 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka tarjoat asiakkaalle riittävästi tunnetta ja tieto – ja synnytät tahdon ostaa? Miten sitoutat asiakkaan ja tarjoat hänelle ostopäätöstä tukevaa sisältöä oikeissa kanavissa?

Päivitämme koulutustarjontaamme! Koulutus poistuu Seduosta 31.8. Katso se ennen sitä!

Digitaalisuus on antanut vallan asiakkaille ja he myös jakavat tietoa avoimesti toisilleen. Millainen on asiakkaan digitaalinen matka luoksesi? Miten tuemme matkaa hellän päättäväisesti, poistamme pelkoja ja rakennamme luottamusta matkan varrella? Vaikuttavien kohtaamisten suunnittelu ja johtaminen ei olekaan ihan niin yksinkertainen juttu mutta sitäkin mielenkiintoisempi.  

Asiakaskokemuksen hahmottaminen ja suunnittelu vaati aina asiakasymmärrystä ja –näkökulmaa. 

Koulutuksessa käydään läpi asiakaspolun pilkkominen pieniin paloihin sekä merkittävyys- ja vaikuttavuustekijöihin. Asiakaspolun pilkkominen auttaa tunnistamaan ne tärkeimmät asiakkaan odotukset sekä määrittämään kriittisimmät pisteet, jossa voimme toteuttaa vaikuttavia kokemuksia. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Tiedät, mitä asiakas haluaa saada aikaan. 
  • Opit tuottamaan arvoa ja vuorovaikuttamaan ostopolulla. 
  • Tunnet asiakaskokemuksen suunnittelun perusperiaatteet. 

Koulutuksen sisältö

Vaikuttavan ostopolun rakentaminen
Yhteenveto ja kertauskysely

0:56


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
20 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Maiju Maukonen

Maiju Maukonen

Konseptisuunnittelija, kasvumarkkinointivalmentaja, Aava & Bang Oy

Maijun työpäivät kuluvat brändi- ja markkinointikonseptien suunnittelun sekä valmennuksen parissa. Maiju pyrkii edustamaan työssään vahvasti lue lisääasiakasnäkökulmaa sekä tunnevaikuttamista muotoilun keinoin.     Maijun vahvuudet ovatkin asiakaslähtöisessä kaupallistamisessa, kiteyttämisessä, visualisoinnissa sekä muiden innostamisessa. Hänet tekee erityisen iloiseksi se, kun pääsee vaikuttamaan ja muuttamaan ihmisten ajattelutapaa ostamisen helpottamisen näkökulmasta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Maiju Maukonen

Koulutuksen arviot

68 %

17 tyytyväisyys
1x
9x
5x
0x
2x

Nina H.

Selkeä


Marja Ö.

Kouluttajan puhetta oli osittain vaikea ymmärtää.


Riikka Porttila

Liikaa jargonia. Vaikeaselkoinen.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.