Vahvan tiimin rakennuspalikoita hybridityöhön

Kouluttajana toimii  Minna Pietikäinen

Sopii kuunteluun

”JEE! Kolmen tunnin Teams-palaveri” sanoi ei kukaan milloinkaan. Usko tai älä, mutta työn merkityksellisyyttä on mahdollista kokea etänä. Katso koulutus ja saat vinkkejä vahvan tiimin rakentamiseen hybridiympäristössä. Koko kuvaus

Kokonaispituus

26 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Monissa organisaatioissa etätyö ja hybridityö tuli jäädäkseen. Hybridityössä on monia etuja. Se tuo organisaatiolle säästöjä ja on ekologista. Mahdollistaa paikkariippumattomuuden. Säästää työntekijöiden matkustusaikoja ja antaa mahdollisuuden tehdä työtä itselle sopivalla tavalla. Parhaimmillaan se myös lisää työntekijän ja työnantajan välistä luottamusta.  

Hybridityö mahdollistaa työyhteisön toimintatapojen uudistamisen. Se haastaa työn tekemisen tapoja ja taitoja. Työtapojen muuttuminen tuo haasteita sekä yksilölle, työyhteisölle että johtamiselle. Kehittämällä omaan organisaatioon ja johtamiseen sopivia yhteisiä ja yhteisöllisiä toimintatapoja tiimeissä voidaan huolehtia yhteisten tavoitteiden mukaisen työskentelyn toteutumisesta sekä tukea työntekijöiden innostumista ja työn merkityksellisyyden kokemusta. Näistä palikoista syntyy vahva ja yhtenäinen tiimi.  

Tässä koulutuksessa opit… 

  • Miten innostat tiimiäsi ja hyödynnät kaikkien osaamista 
  • Uusia ideoita siihen, miten hyödyntää fasilitointia tiimisi rakennuspalikoina 
  • Miten voit tukea työntekijöiden innostumista etänä 

Koulutus sopii erityisesti tiimien esihenkilöille ja muille hybridityötä tekeville sekä HR-asiantuntijoille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Minna Pietikäinen

FT, THM, työhyvinvointimuotoilija, työyhteisökehittäjä

Koulutuksen arviot

90 %

4 tyytyväisyys
2x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.