Vahva ja vakuuttava myyjä

Katsottavissa 1.10. asti

Kouluttajana toimii  Isa Karlsson

Sopii kuunteluun

Vaikuttavuutta, luottamusta tai asiantuntijan kaipaamaa arvovaltaa ei voi ostaa, pakottaa tai mitätöidä. Mutta miten tullaan vahvaksi ja vakuuttavaksi myyjäksi? Koko kuvaus

Kokonaispituus

42 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Vastuu meidän antamasta vaikutelmastamme on aina henkilökohtainen. Valitettavasti päätöksen mm. luotettavuudesta ja osaamisesta tekee hiljaa mielessään ja alitajunnassaan asiakas. Vaikuttavuutta, luottamusta tai asiantuntijan kaipaamaa arvovaltaa ei voi ostaa, pakottaa tai mitätöidä. 
Tämän koulutuksen avulla opit:  

  • katsomaan omaa viestiäsi uusin silmin  
  • tunnistamaan karikot  
  • ottamaan oman paikkasi liike-elämässä taidolla, uskottavuudella ja tunnistettavasti. 

Koulutus sopii erityisesti myyjille ja myynnillisissä rooleissa työskenteleville, sekä kaikille asiakasrajapinnassa työskenteleville ja tiimien esihenkilöille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Isa Karlsson

Työnurakouluttaja, Tmi Isa Karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin henkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Koulutuksen arviot

90 %

62 tyytyväisyys
43x
13x
2x
2x
2x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Mari T.

Oli hyvä, ajatuksia herättävä ja motivoiva.


Maarit H.

Oikein hyvä kertaus, mistä vakuuttavuus koostuu!


Hannu Raiviomaa

erittäin hyvä

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.