Vahva ja vakuuttava myyjä

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
42 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Vaikuttavuutta, luottamusta tai asiantuntijan kaipaamaa arvovaltaa ei voi ostaa, pakottaa tai mitätöidä. Mutta miten tullaan vahvaksi ja vakuuttavaksi myyjäksi?

Vastuu meidän antamasta vaikutelmastamme on aina henkilökohtainen. Valitettavasti päätöksen mm. luotettavuudesta ja osaamisesta tekee hiljaa mielessään ja alitajunnassaan asiakas. Vaikuttavuutta, luottamusta tai asiantuntijan kaipaamaa arvovaltaa ei voi ostaa, pakottaa tai mitätöidä. 


Tämän koulutuksen avulla opit:  

  • katsomaan omaa viestiäsi uusin silmin  

  • tunnistamaan karikot  

  • ottamaan oman paikkasi liike-elämässä taidolla, uskottavuudella ja tunnistettavasti. 

Tämä koulutus sopii erityisesti myyjille ja myynnillisissä rooleissa työskenteleville, sekä kaikille asiakasrajapinnassa työskenteleville ja tiimien esihenkilöille. 

Koulutuksen sisältö

Asenne! Asento!
Luottamus, kokemus ja yhteinen tulevaisuus
Koulutuksen kokonaiskesto
42 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Isa Karlsson

Isa Karlsson

Työnurakouluttaja, Tmi Isa Karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin lue lisäähenkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Isa Karlsson

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.