UX-perusteet asiantuntijoille

Katsottavissa 1.3. asti

Kouluttajana toimii  Thomas Stenius

Mikä tekee digipalvelusta onnistuneen? Mitkä ovat käytettävän digipalvelun elementit?

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

56 min

Oppituntien lukumäärä

12

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Nopean teknologiakehityksen keskellä on yhä tärkeämpää ymmärtää, miten luodaan aidosti käytettävä palvelu ja mistä vaikuttava käyttäjäkokemus syntyy.

Koulutuksen jälkeen tiedät:

  • käyttäjäkokemuksen ja käytettävyyden perusteet
  • selkeän navigaation ja asettelun käytännöt
  • tekstin asettelun ja hahmolakien vaikutuksen digipalvelun käytettävyyteen
  • käytettävyystestauksen toteutuksen ja sen hyödyt

Koulutus soveltuu erilaisille asiantuntijoille (viestintä, markkinointi, digi- ja järjestelmäkehittäjät ym.), jotka haluavat luoda toimivia ja käytettäviä digipalveluja.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kouluttajat
Thomas Stenius

Ux specialist, eficode oy

Thomas on vuodesta 2017 asti ohjannut Eficodella käytettävyystestejä, haastatteluita, työpajoja ja koulutuksia lukuisille eri asiakkaille sekä Suomessa että ulkomailla. lue lisääAkateeminen tausta kognitiotieteen ja tietotekniikan parissa takaa sen, että tutkimus on aina tieteellistä, laadukasta ja syvälle menevää riippumatta tuotteesta tai kontekstista.

Koulutuksen arviot

93 %

12 tyytyväisyys
8x
4x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.