Uusi yhteistoimintalaki – mikä muuttui?

Kouluttajana toimii  Tapio Syrén

Tiedätkö miten yhteistoimintalaki on muuttunut? Entä ymmärrätkö mitä nämä muutokset tarkoittavat käytännössä?

Kokonaispituus

1:09 h

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Uusi yhteistoimintalaki astui voimaan vuoden alusta 2022, lakimuutoksella tavoiteltiin sitä, että työpaikoilla tehtäisiin enemmän ennakollista vuoropuhelua henkilöstön ja sen edustajien kanssa. Laki itsessään yksinkertaistui ja tuli helppolukuisammaksi. Moni asia on säilynyt ennallaan, mutta hyviä uudistuksia lakimuutos toi tullessaan. 

Tässä koulutuksessa käydään läpi kaikki uuden yhteistoimintalain neljä osa-aluetta sekä tuodaan esille muutokset. Uuden yhteistoimintalain sisällön osaaminen on tärkeää liiketoiminnan johdolle sekä henkilöstöalan ammattilaisille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tapio Syrén

Työsuhdejohtaja, SOK

Tapio Syrén toimii SOK:lla työsuhdejohtajana ja hänellä on laajaa käytännön kokemusta tuhansien tapausten kautta. Hän avustaa työnantajaa työsuhdeasioissa kokonaisvaltaisesti miettien myös juridisen vastauksen implementoimista käytännön johtamiseen, johon hän on saanut opit suoritettuaan MBA-opinnot Aalto EE:ssä. MBA tutkinnon pääaineena hänellä oli muutos- ja henkilöstöjohtaminen.  

Tapio on työskennellyt työsuhdeasioiden parissa yli kymmenen vuotta ja kouluttaa laajasti asiasta eri sidosryhmissä. Hänen erityisenä osaamisena ovat uudelleenorganisoinnit sekä haastavien työsuhdetilanteiden johtaminen käytännön näkökulmasta. 

Koulutuksen arviot

95 %

4 tyytyväisyys
3x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.