Uusi tiimi toimivaksi ryhmäyttämisen avulla

Katsottavissa 1.3. asti

Kouluttajana toimii  Laura Jääskeläinen

Sopii kuunteluun

Vahvista uuden tiimin sitoutumista, kehitä yhteistyötä ja paranna työtuloksia!

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

24 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Toimiva ryhmädynamiikka on tärkeää kaikille ryhmille, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä. Ryhmäyttämisessä luodaan ohjatusti myönteisiä kohtaamisia tiimin jäsenten välille, mikä vahvistaa tiimin toimintaa heti alusta alkaen.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit, mitä ryhmäyttäminen on ja miten se vahvistaa tiimin toimintaa 
  2. Opit, mitkä mekanismit vaikuttavat kaikkien tiimien taustalla. Opit ryhmädynamiikan perusteita 
  3. Saat konkreettisia toimintamalleja ryhmäyttämisen toteuttamiseen 

Koulutus soveltuu esimerkiksi HR:n edustajille, esihenkilöille tai muille työyhteisössä toimiville henkilöille, joiden tehtävänä on saada uusien tiimien yhteistyö kukoistamaan heti alusta alkaen. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kouluttajat
Laura Jääskeläinen

Vuorovaikutusvalmentaja ja terveystiedon opettaja

Laura Jääskeläinen on vuorovaikutusvalmentaja, terveystiedon opettaja ja positiivisen työilmapiirin puolestapuhuja. Laura haluaa lisätä tietämystä lue lisääryhmäilmiöistä ja tuoda esiin keinoja, joilla voidaan parantaa työyhteisön tai tiimin vuorovaikutusta, yhteistyötä ja hyvinvointia. 

Koulutuksen arviot

68 %

13 tyytyväisyys
3x
3x
4x
2x
1x

Petri K.

Selkeä ja hyvä koulutus!


Juha S.

.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.