Uuden ajan B2B-myyntikonseptin kehittäminen

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Kert Kenner

Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:17 h

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Päivitä myynnin pelikirjasi 2020-luvulle. Millaista on moderni myynti? Vieläkö kylmäsoitoille on sijaa, ja mitä nykyajan asiakkaat sinulta odottavat?

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Social selling Myynnin johtaminen Asiantuntijamyynti

Elämme myynnin uutta aikakautta. Asiakkaat odottavat B2B myyjiltä entistä konsultoivampaa otetta. Enää kiillotetut myyntikalvot ja hurmaava persoona eivät riitä, vaan 2020-luvun asiakkaat haluavat myyjiltä yksilöityjä, ensiluokkaisia ratkaisuja.  

Myynnissä on siirryttävä myyjän minäkeskeisyydestä asiakaskeskeisyyteen. Asiakaskeskeisyyden avulla voidaan rakentaa yrityksellesi voittava myynnin yhtälö. Usein myynti on liikaa myyjänsä näköistä, joka näkyy eri myyjien tulosten vaihteluna. Luomalla ja ottamalla käyttöön myyntikonseptin varmistat myyntisi tuloksellisuuden myyjästä riippumatta.  

Keskeisiä käsiteltäviä teemoja valmennuksessa on prospektointi, social selling, vaikuttavan ensikontaktin ottaminen, timanttinen myyntineuvottelu, tarjouksen tekeminen sekä asiakassuhteen syventäminen.  

Koulutus tarjoaa: 

  • Konkreettisia työkaluja ja vinkkejä oman myyntityösi tuloksellisuuden parantamiseksi 
  • Tukea yrityksesi yhteisen myyntikonseptin kehittämiseksi  
  • Apua myynnin pelikirjasi päivittämiseen 2020-luvulle 

Valmennus soveltuu kaikille B2B myyntityötä tekeville tai johtaville avainhenkilöille. Valmennuksessa paneudutaan B2B myynnin keskeisiin vaiheisiin ja autetaan luomaan yrityksellesi voittava myyntikonsepti.  

Koulutuksen sisältö

Myyntikonseptin merkitys
Onko kylmäsoitto kuollut?
Kohti klousaamista
Koulutuksen kokonaiskesto
1:17 h
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kert Kenner

Kert Kenner

Partner, Balentor Oy

Kert Kenner on toiminut Balentorin yritysvalmentajana ja partnerina yli 20 vuotta. Kertin intohimona on uuden ajan myynnin lue lisääkehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia.    Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Kert Kenner

Koulutuksen arviot

86 %

7 tyytyväisyys
3x
3x
1x
0x
0x

Leena K.

Selkeä ja monipuolinen koulutus. Kouluttajalla selkeä ulosanti.


Jussi Nurminen

Erinomainen! Kert esittelee hyvin b2b-myyntiä mukaillen Sani Leinon kanssa kirjoittamaansa #myyntikirjaansa.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.