Työsopimus – työsuhteen tärkein dokumentti

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Työsopimus on yksi aliarvostetuimpia dokumentteja – katso koulutus ja vältä suurimmat virheet!

Työsopimuksen tekemiseen ja sen neuvotteluun on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota. Epäselvät tai virheelliset kirjaukset tulkitaan tyypillisesti laatijan vahingoksi ja kirjoitusvirheeseen vetoaminen edellyttää, että työntekijä tiesi tai sen olisi pitänyt tietää virheen olevan sopimuksessa samoin kuin, että kirjoitusvirhe on olennainen. 

Työsopimus ei kuitenkaan ole määrämuotoinen dokumentti, vaan se voidaan solmia kirjallisen muodon lisäksi suullisesti ja hiljaisesti. On tärkeää, että osapuolet tietävät työsuhteen tärkeimmät ehdot ja niihin liittyvät huomioitavat asiat. Toisaalta työsopimus määrittelee työnantajan työnjohto-oikeuden laajuuden. Yksityiskohtaiset kirjaukset voivat supistaa työnjohto-oikeutta tarpeettomasti. Työsopimuksen osana voi myös olla erilaisia liitteitä, kuten salassapitovelvollisuus, kilpailukielto tai sivutoimisuostumus. Myös nämä käydään koulutuksessa tiiviisti läpi. 

Koulutuksen avulla saat kattavan käsityksen, mihin asioihin on syytä kiinnittää huomiota työsopimuksia valmisteltaessa ja niitä neuvoteltaessa. Koulutus sopii erityisesti rekrytoiville esihenkilöille, HR-ammattilaisille sekä muutoin asiasta kiinnostuneille.  

Koulutuksen sisältö

Työsopimus – työsuhteen tärkein dokumentti
Koulutuksen kokonaiskesto
23 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tapio Syrén

Tapio Syrén

Senior Corporate Counsel, Kesko Oyj

Tapio Syrén toimii Keskolla konsernin vanhempana työsuhdejuristina ja hänellä on laajaa käytännön kokemusta tuhansien tapausten kautta. lue lisääHän avustaa työnantajaa työsuhdeasioissa kokonaisvaltaisesti miettien myös juridisen vastauksen implementoimista käytännön johtamiseen, johon hän on saanut opit suoritettuaan MBA-opinnot Aalto EE:ssä. MBA tutkinnon pääaineena hänellä oli muutos- ja henkilöstöjohtaminen.     Tapio on työskennellyt työsuhdeasioiden parissa kymmenen vuotta ja kouluttaa laajasti asiasta eri sidosryhmissä. Hänen erityisenä osaamisena ovat uudelleenorganisoinnit sekä haastavien työsuhdetilanteiden johtaminen käytännön näkökulmasta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tapio Syrén

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.