Työntekijäkokemus ja kulttuuri myyntitiimissä

Kouluttajana toimii  Mika Pesonen

Sopii kuunteluun

Mitä teillä myyjät tekevät etätöissä tai kun pomo ei ole paikalla? Sitä kutsutaan kulttuuriksi.

Kokonaispituus

20 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Mitä teillä myyjät tekevät etätöissä tai kun pomo ei ole paikalla? Sitä kutsutaan kulttuuriksi. Voittavaan työntekijäkokemukseen ja kulttuuriin kuuluu, että työn merkitys on tekijöille kirkas ja he ovat ylpeitä siitä, mitä he tekevät. He haluavat tehdä, vaikka kukaan ei ole valvomassa. 

Myynti on innostuksen tartuttamista asiakkaaseen ja se ei tietenkään onnistu, mikäli myyjät eivät itse ole innostuneita. Tässä webinaarissa kerron, mistä innostus syntyy. Kerron myös, miksi työtyytyväisyys ei välttämättä ole hyvä asia. 

Katso koulutus ja opi: 

  • Mistä innostus syntyy 
  • Miksi työtyytyväisyys ei ole aina hyvä asia 
  • Miten kirkastat kulttuurinne 

Tämä koulutus sopii kaikille myyntitiimien vetäjille, sekä esihenkilöille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Pesonen

Yritysvalmentaja, Valmennus Mika Pesonen Oy

Mika Pesonen on itsenäinen valmennusyrittäjä ja kirjailija, jolla ei ole ison firman tukea. Se jättää hänelle vapauden ratsastaa omillaan - joka sopii hänelle mainiosti. Pesonen haluaa toimia joustavasti ja nopeasti, ja aina ehdottoman asiakaslähtöisesti.

Pesonen uskoo uteliaisuuden liikkeellepanevaan voimaan. Pesosen mukaan uteliaisuus on piirre, joka erottaa voittajat paikalleen jämähtäneistä. Pesosen valmennukset perustuvatkin kokemuksellisuuteen, osaamiseen ja esiintymistaitoon. Pesosen mukaan moni voi osata asiansa, mutta se joka lopulta korjaa potin on se, joka saa viestinsä perille.  

Koulutuksen arviot

67 %

3 tyytyväisyys
1x
0x
1x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.