Työnantajamielikuvan rakentaminen

Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
49 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ota haltuun työnantajamielikuvan rakennusprosessin 5 vaihetta nykytilan tunnistamisesta käytännön toteutukseen saakka.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Yrityskulttuuri Työnantajamielikuva

Koulutuksen avulla vahvistat ymmärrystäsi, mistä osista työnantajamielikuva muodostuu, kenen vastuulla työnantajamielikuvan rakentaminen organisaatiossa on ja miksi työnantajamielikuvaan panostaminen on tärkeää. Saat myös konkreettisia vinkkejä, miten tunnistat oman organisaatiosi työnantajamielikuvan vahvuuden ja kehityskohdat, sekä kuinka voit kehittää työnantajamielikuvaa haluttuun suuntaan. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Syvennät ymmärrystäsi siitä, miten työnantajamielikuva linkittyy liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen.   
  2. Opit työnantajamielikuvan rakentamisen vaiheet  
  3. Tunnistat tyypilliset haasteet työnantajamielikuvan rakentamisessa case-esimerkkien avulla 
  4. Opit tunnistamaan organisaatiosi työnantajamielikuvan vahvuudet ja kehityskohdat  
  5. Saat konkreettisia vinkkejä, miten voit kehittää työnantajamielikuvaa omassa organisaatiossasi

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut työnantajamielikuvan kehittämisestä HR:n, johtamisen, rekrytointien, sisäisen viestinnän tai markkinoinnin näkökulmasta.  

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Hanne-Mari Miskala

Hanne-Mari Miskala

Henkilöstöjohtaja, Aava & Bang Oy

Hanne-Mari Miskala (FM) on Aava & Bangin henkilöstöjohtaja,  jota innostaa voittavien tiimien rakentaminen sekä oman organisaation sisällä lue lisääettä asiakkaiden kanssa.  Hanne-Mari on ollut kehittämässä yrityskulttuuria, työnantajamielikuvaa ja rekrytointia voimakkaan kasvun tehneessä asiantuntijayrityksessä jo yhdeksän vuoden ajan. Tällä hetkellä Aava & Bang työllistää noin 40 markkinoinnin ammattilaista. Tunnustuksena pitkäjänteisestä kehitystyöstä Aava & Bang voitti Suomen parhaat työpaikat -listauksessa ensimmäisen sijan pienten organisaatioiden sarjassa vuonna 2020.     Oman organisaation kehittämisen lisäksi Hanne-Marin työskentelee myös Markkinointivirittämö -kasvuohjelman sekä muiden valmennuskokonaisuuksien parissa. Näiden kautta hän on ollut rakentamassa markkinoinnin työpaikkoja 150 pk-yrityksen kanssa ja ollut tukemassa heidän rekrytointi- ja perehdytysprosessiaan. Näin ollen pk-yrityksen rekrytoinnin ja henkilöstöjohtamisen mahdollisuudet ja haasteet ovat tulleet tutuksi. Hanne -Mari syttyy ihmisistä - siitä, miten yhteispeli saadaan onnistumaan ja jokainen loistamaan omassa roolissaan. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanne-Mari Miskala
Hanna-Riikka Ilkka

Hanna-Riikka Ilkka

Asiakkuusjohtaja, Aava & Bang Oy

Hanna-Riikka Ilkka (MBA) toimii asiakkuusjohtajana markkinointitoimisto Aava & Bangilla. Hänellä on 15 vuoden kokemus niin B2B kuin B2C -myynnistä ja markkinoinnista. lue lisääHanna-Riikka innostuu tuloksellisuudesta, asiakkaiden oivalluttamisesta sekä kasvumarkkinoinnista.     Omassa työssään Hanna-Riikka vastaa asikkaidensa markkinoinnin strategisesta tasosta ja sparraa päätyökseen niin markkinointipäälliköitä ja -johtajia kuin toimitusjohtajiakin liiketoiminnan strategian luomisessa sekä liiketoiminnan kasvattamisesta markkinoinnin avulla.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna-Riikka Ilkka

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
2 tyytyväisyys
2x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.