Työnantajamielikuvan rakentaminen

Kouluttajana toimii  Hanne-Mari Miskala ja Hanna-Riikka Ilkka

Ota haltuun työnantajamielikuvan rakennusprosessin 5 vaihetta nykytilan tunnistamisesta käytännön toteutukseen saakka.

Kokonaispituus

49 min

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Koulutuksen avulla vahvistat ymmärrystäsi, mistä osista työnantajamielikuva muodostuu, kenen vastuulla työnantajamielikuvan rakentaminen organisaatiossa on ja miksi työnantajamielikuvaan panostaminen on tärkeää. Saat myös konkreettisia vinkkejä, miten tunnistat oman organisaatiosi työnantajamielikuvan vahvuuden ja kehityskohdat, sekä kuinka voit kehittää työnantajamielikuvaa haluttuun suuntaan. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Syvennät ymmärrystäsi siitä, miten työnantajamielikuva linkittyy liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen.   
  • Opit työnantajamielikuvan rakentamisen vaiheet  
  • Tunnistat tyypilliset haasteet työnantajamielikuvan rakentamisessa case-esimerkkien avulla 
  • Opit tunnistamaan organisaatiosi työnantajamielikuvan vahvuudet ja kehityskohdat  
  • Saat konkreettisia vinkkejä, miten voit kehittää työnantajamielikuvaa omassa organisaatiossasi

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut työnantajamielikuvan kehittämisestä HR:n, johtamisen, rekrytointien, sisäisen viestinnän tai markkinoinnin näkökulmasta.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Hanne-Mari Miskala

Henkilöstöjohtaja, Aava & Bang Oy

Hanne-Mari Miskala (FM) on Aava & Bangin henkilöstöjohtaja,  jota innostaa voittavien tiimien rakentaminen sekä oman organisaation sisällä että asiakkaiden kanssa.  Hanne-Mari on ollut kehittämässä yrityskulttuuria, työnantajamielikuvaa ja rekrytointia voimakkaan kasvun tehneessä asiantuntijayrityksessä jo yhdeksän vuoden ajan. Tällä hetkellä Aava & Bang työllistää noin 40 markkinoinnin ammattilaista. Tunnustuksena pitkäjänteisestä kehitystyöstä Aava & Bang voitti Suomen parhaat työpaikat -listauksessa ensimmäisen sijan pienten organisaatioiden sarjassa vuonna 2020.  

Oman organisaation kehittämisen lisäksi Hanne-Marin työskentelee myös Markkinointivirittämö -kasvuohjelman sekä muiden valmennuskokonaisuuksien parissa. Näiden kautta hän on ollut rakentamassa markkinoinnin työpaikkoja 150 pk-yrityksen kanssa ja ollut tukemassa heidän rekrytointi- ja perehdytysprosessiaan. Näin ollen pk-yrityksen rekrytoinnin ja henkilöstöjohtamisen mahdollisuudet ja haasteet ovat tulleet tutuksi. Hanne -Mari syttyy ihmisistä - siitä, miten yhteispeli saadaan onnistumaan ja jokainen loistamaan omassa roolissaan. 


Hanna-Riikka Ilkka

Asiakkuusjohtaja, Aava & Bang Oy

Hanna-Riikka Ilkka (MBA) toimii asiakkuusjohtajana markkinointitoimisto Aava & Bangilla. Hänellä on 15 vuoden kokemus niin B2B kuin B2C -myynnistä ja markkinoinnista. Hanna-Riikka innostuu tuloksellisuudesta, asiakkaiden oivalluttamisesta sekä kasvumarkkinoinnista.  

Omassa työssään Hanna-Riikka vastaa asikkaidensa markkinoinnin strategisesta tasosta ja sparraa päätyökseen niin markkinointipäälliköitä ja -johtajia kuin toimitusjohtajiakin liiketoiminnan strategian luomisessa sekä liiketoiminnan kasvattamisesta markkinoinnin avulla.  

Koulutuksen arviot

89 %

7 tyytyväisyys
5x
1x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tanja T.

Erittäin hyvä peruspaketti!


Sari H.

Konkreettisia ohjeita.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.