Työnantajabrändin johtaminen

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten kehität työnantajabrändiä strategisesti? Entä millä toimenpiteillä uudistat työnantajabrändiä jo tänään?

Opi seuraavia taitoja

Työnantajabrändäystä tehdään jo lähes joka organisaatiossa. Jostain syystä siitä kuitenkin yhä puuttuu strateginen ote ja vaikuttavien toimenpiteiden edellyttämä suunnitelmallisuus. Tässä koulutuksessa käydään läpi seuraavia teemoja: 

  • mitä hyötyjä työnantajabrändäyksellä haetaan 
  • miten tunnistaa ja priorisoida kohderyhmiä 
  • mitkä asiat on otettava huomioon työnantajabrändiä rakennettaessa. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Saat selkeän käsityksen työnantajabrändistä ja sen vaikutuksista. 
  2. Ymmärrät, mistä strategisessa työnantajabrändäyksessä on kyse. 
  3. Tunnistat, mitä on otettava huomioon työnantajabrändin sidosryhmien suhteen. 
  4. Saat käytännön työkaluja työnantajabrändin strategian työstämiseen. 
  5. Ymmärrät työnantajabrändin kosketuspisteitä ja työnantajabrändäyksen taktiikoita paremmin. 

Koulutuksen jälkeen ymmärrät myös sidosryhmien merkityksen työnantajabrändäyksessä. Ymmärrät erityisesti, miten vakuuttaa sidosryhmät puolellesi ja kuinka tunnistaa ja saada apua arjen sidosryhmiltä. Tiedät myös, mitä tulisi huomioida työnantajabrändin tavoitteiden ja mittarien määrittelyssä. 

 
Koulutus soveltuu kaikille työnantajabrändistä kiinnostuneille, jotka haluavat joko perehtyä aiheeseen tai saada uusia ajatuksia ja työkaluja omaan työhönsä. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Miikka Huhta

Miikka Huhta

Head of Employer Brand Services, Miltton

Yksi Suomen harvoista sekä työntekijäkokemukseen että työnantajabrändäyksen keskittyneistä konsulteista.  Miikka vastaa Suomen suurimmassa lue lisääviestintätoimistossa työnantajabrändäykseen ja työntekijäkokemukseen liittyvistä palveluista. Ennen maailman suurimmassa työnantajakuvan tutkimusyrityksessä alkanutta konsultointiuraansa Miikka työskenteli HR generalistina. Hän vastasi kahden kansainvälisen suuryrityksen työnantajabrändäyksestä ja useista työntekijäkokemukseen liittyneistä prosesseista Suomessa.

Kaikki kouluttajan koulutukset Miikka Huhta

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:09 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö