Työhaastattelun ydinkysymykset

Katsottavissa 1.9. asti

Kouluttajana toimii  Isa Karlsson

Sopii kuunteluun

Miten varmistat, että kysyt työhaastattelussa oikeat kysymykset, ja mitä pitää ajatella kandin erikoisesta taustasta? Miksi palkasta puhuminen on vaikeaa, ja mitä ei ainakaan saa kysyä haastattelussa? Koko kuvaus

Kokonaispituus

35 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Työnantajana haluat erityisesti selvittää työhaastattelussa kaikkein olennaisimmat asiat kuten palkkatoiveen, työkokemuksen ja osaamisen. Moni pohtii, miten ja mitä parhaiten keskustella kiperistäkin asioista 
 

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Miten lähestyä vaikeita asioita rekrytoinnissa 
  • Miten tulkita hakijan taustaa 
  • Miten luoda ensiluokkainen hakijakokemus  
  • Miten varmistaa, että rekrytointi vastaa tarvetta 

Tästä koulutuksesta saat selkeät työkalut, tekniikan ja neuvot, kuinka valmistautua, kysyä ja mitä jättää kysymättä. Katso, koska ilman kysymyksiä, sinulla ei ole vastauksia. Ilman vastauksia, rekrytointipäätöksen teko on helposti arpapeliä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Isa Karlsson

Työnurakouluttaja, Tmi Isa Karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin henkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Koulutuksen arviot

83 %

7 tyytyväisyys
3x
2x
2x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.