Työhaastattelun ydinkysymykset

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
35 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten varmistat, että kysyt työhaastattelussa oikeat kysymykset, ja mitä pitää ajatella kandin erikoisesta taustasta? Miksi palkasta puhuminen on vaikeaa, ja mitä ei ainakaan saa kysyä haastattelussa?

Opi seuraavia taitoja

Työnantajana haluat erityisesti selvittää työhaastattelussa kaikkein olennaisimmat asiat kuten palkkatoiveen, työkokemuksen ja osaamisen. Moni pohtii, miten ja mitä parhaiten keskustella kiperistäkin asioista 
 

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Miten lähestyä vaikeita asioita rekrytoinnissa 
  • Miten tulkita hakijan taustaa 
  • Miten luoda ensiluokkainen hakijakokemus  
  • Miten varmistaa, että rekrytointi vastaa tarvetta 

Tästä koulutuksesta saat selkeät työkalut, tekniikan ja neuvot, kuinka valmistautua, kysyä ja mitä jättää kysymättä. Katso, koska ilman kysymyksiä, sinulla ei ole vastauksia. Ilman vastauksia, rekrytointipäätöksen teko on helposti arpapeliä. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Isa Karlsson

Isa Karlsson

Työnurakouluttaja, Tmi Isa Karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin lue lisäähenkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Isa Karlsson

Koulutuksen arviot

83 %

7 tyytyväisyys
3x
2x
2x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.