Työyhteisökonfliktit – miten tilannetta kannattaa lähestyä?

Mitä opit tässä koulutuksessa

Jokainen esihenkilö sen kohtaa – konfliktin. Varaudu niihin jo nyt, ja osaat ottaa törmäyskursseista hyödyn irti!

Jokainen esihenkilö kohtaa työssään tilanteita, joissa ihmiset ja suhteet ovat törmäyskursseilla. Parhaimmillaan ristiriita hioo yhteistä toimintaa hedelmällisemmäksi ja tuo esiin uudenlaisia näkökulmia, hankalimmillaan sotkee koko työyhteisön ilmapiirin ja vaikuttaa työhyvinvointiin.  

Mistä erottaa, mihin erimielisyyksiin työpaikoilla pitäisi puuttua? Millä tavoin konfliktitilanteita kannattaisi lähestyä? Millaisia velvollisuuksia ja vastuita esihenkilöillä konfliktinratkaisutyössä on? Miten varmistaa, että työpaikkojen konfliktit tulevat käsitellyksi hyvin?  

Tästä koulutuksesta… 

  • Opit erottamaan mihin pitää puuttua 
  • Saat apua velvollisuuksien ja vastuiden huomioimiseen 
  • Saat vinkkejä siihen, kuinka ristiriitoja voi käyttää yhteisen toiminnan edistämiseen 

Tämä koulutus sopii erityisesti esihenkilöille. Ristiriitatilanteiden tunnistaminen hyödyttää kuitenkin kaikkia asiantuntijoita, eli asiantuntija, varaudu konfliktiin ja katso koulutus! 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Anna Lohman

Anna Lohman

Organisaatiopsykologi, laillistettu psykologi PsM, Ekonomi KTM, Organisaatiokonsultti FINOD, Työnohjaaja STOry

Kouluttajana toimii työpsykologi PsM, ekonomi KTM, työnohjaaja STOry ja organisaatiokonsultti FINOD Anna Lohman, joka on erikoistunut työelämän psykologisiin ilmiöihin. lue lisääAnna auttaa työkseen työntekijöitä, työyhteisöjä, esihenkilöitä ja johtoa tekemään työtä helpommin ja tehokkaammin. Organisaatiopsykologian rautaiseksi asiantuntijaksi luonnehdittu Anna tunnetaan kouluttajana hänen lämpimästä, ihmisläheisestä ja selkeästä tavastaan käsitellä työelämän psykologisia kysymyksiä. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Anna Lohman
Maria ”Maisa” Setälä

Maria ”Maisa” Setälä

Oikeustieteen maisteri, Tradenomi (johtaminen ja organisaatiot)

Maisa on työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR- ja palkitsemisen ammattilainen ja kokenut valmentaja. Kokonaispalkitseminen, toisten arvostaminen, hyvä johtajuus ja niitä tukevat lue lisäämietityt henkilöstökäytännöt voittavat Maisan mielestä mennen tullen tehokkuudessaan lait ja asetukset – silti molempia tarvitaan. Valmentajana Maisa on saanut kiitosta isojen asiakokonaisuuksien ymmärrettäviksi ja ihmislähtöiseksi tekemisestä, sekä rautaisesta osaamisestaan ja innostavasta esiintymistavastaan. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Maria ”Maisa” Setälä

Koulutuksen arviot

80 %

2 tyytyväisyys
0x
2x
0x
0x
0x

Margit S.

Hyödyntää kaikkia.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:01 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö