Työyhteisökonfliktit – miten tilannetta kannattaa lähestyä?

Kouluttajana toimii  Anna Lohman ja Maria ”Maisa” Setälä

Jokainen esihenkilö sen kohtaa – konfliktin. Varaudu niihin jo nyt, ja osaat ottaa törmäyskursseista hyödyn irti!

Kokonaispituus

1:01 h

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Jokainen esihenkilö kohtaa työssään tilanteita, joissa ihmiset ja suhteet ovat törmäyskursseilla. Parhaimmillaan ristiriita hioo yhteistä toimintaa hedelmällisemmäksi ja tuo esiin uudenlaisia näkökulmia, hankalimmillaan sotkee koko työyhteisön ilmapiirin ja vaikuttaa työhyvinvointiin.  

Mistä erottaa, mihin erimielisyyksiin työpaikoilla pitäisi puuttua? Millä tavoin konfliktitilanteita kannattaisi lähestyä? Millaisia velvollisuuksia ja vastuita esihenkilöillä konfliktinratkaisutyössä on? Miten varmistaa, että työpaikkojen konfliktit tulevat käsitellyksi hyvin?  

Tästä koulutuksesta… 

  • Opit erottamaan mihin pitää puuttua 
  • Saat apua velvollisuuksien ja vastuiden huomioimiseen 
  • Saat vinkkejä siihen, kuinka ristiriitoja voi käyttää yhteisen toiminnan edistämiseen 

Tämä koulutus sopii erityisesti esihenkilöille. Ristiriitatilanteiden tunnistaminen hyödyttää kuitenkin kaikkia asiantuntijoita, eli asiantuntija, varaudu konfliktiin ja katso koulutus! 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Anna Lohman

Organisaatiopsykologi, laillistettu psykologi PsM, Ekonomi KTM, Organisaatiokonsultti FINOD, Työnohjaaja STOry

Kouluttajana toimii työpsykologi PsM, ekonomi KTM, työnohjaaja STOry ja organisaatiokonsultti FINOD Anna Lohman, joka on erikoistunut työelämän psykologisiin ilmiöihin. Anna auttaa työkseen työntekijöitä, työyhteisöjä, esihenkilöitä ja johtoa tekemään työtä helpommin ja tehokkaammin. Organisaatiopsykologian rautaiseksi asiantuntijaksi luonnehdittu Anna tunnetaan kouluttajana hänen lämpimästä, ihmisläheisestä ja selkeästä tavastaan käsitellä työelämän psykologisia kysymyksiä. 


Maria ”Maisa” Setälä

Oikeustieteen maisteri, Tradenomi (johtaminen ja organisaatiot)

Maisa on työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR- ja palkitsemisen ammattilainen ja kokenut valmentaja. Kokonaispalkitseminen, toisten arvostaminen, hyvä johtajuus ja niitä tukevat mietityt henkilöstökäytännöt voittavat Maisan mielestä mennen tullen tehokkuudessaan lait ja asetukset – silti molempia tarvitaan. Valmentajana Maisa on saanut kiitosta isojen asiakokonaisuuksien ymmärrettäviksi ja ihmislähtöiseksi tekemisestä, sekä rautaisesta osaamisestaan ja innostavasta esiintymistavastaan. 

Koulutuksen arviot

87 %

3 tyytyväisyys
1x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Margit S.

Hyödyntää kaikkia.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.