Tutki ja kehitä työntekijäkokemusta

Katsottavissa 1.4. asti

Kouluttajana toimii  Miikka Huhta

Sopii kuunteluun

Miten tutkit työntekijäkokemuksen nykytilaa? Mistä osa-alueista työntekijäkokemus koostuu?

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

18 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Työntekijäkokemus-termillä pyritään kuvaamaan, millaisia kokemuksia tietyn organisaation työntekijöillä tyypillisesti on päivittäisessä työssään. Työntekijäkokemuksella on selkeä yhteys niin asiakaskokemukseen, kuin työntekijöiden houkutteluun, pitämiseen ja motivoimiseen. Aihe on ajankohtainen, mutta usein hyvin epämääräisesti käsitelty.  

Tässä koulutuksessa käydään läpi: 

  • tyypillisesti työntekijäkokemuksen kehittämiseen yhdistettyjä hyötyjä 
  • työntekijäkokemuksen johtamisen malli 
  • keinoja, joilla työntekijäkokemusta voidaan tutkia 
  • 4 vinkkiä, joita työntekijäkokemuksen kehittämisessä on syytä ottaa huomioon  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät paremmin, mistä työntekijäkokemuksessa on kyse. 
  2. Tutustut työkaluun, jonka avulla voit johtaa työntekijäkokemusta. 
  3. Saat ideoita, joiden avulla työntekijäkokemuksen tutkiminen ja kehittäminen toivottuun suuntaan onnistuu. 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Miikka Huhta

Miikka Huhta

Head of Employer Brand Services, Miltton

Yksi Suomen harvoista sekä työntekijäkokemukseen että työnantajabrändäyksen keskittyneistä konsulteista.  Miikka vastaa Suomen suurimmassa lue lisääviestintätoimistossa työnantajabrändäykseen ja työntekijäkokemukseen liittyvistä palveluista. Ennen maailman suurimmassa työnantajakuvan tutkimusyrityksessä alkanutta konsultointiuraansa Miikka työskenteli HR generalistina. Hän vastasi kahden kansainvälisen suuryrityksen työnantajabrändäyksestä ja useista työntekijäkokemukseen liittyneistä prosesseista Suomessa.

Kaikki kouluttajan koulutukset Miikka Huhta

Koulutuksen arviot

68 %

5 tyytyväisyys
1x
1x
2x
1x
0x

Helena Pohto

Video vähän pätki

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.