Tuotteista palvelustasi menestyjä

Sisältää kirjaotteen

Kouluttajana toimii  Antti Apunen

Kuinka yrityksesi palvelusta tulee seuraava AirBnB tai Kindle? Entä miksi palvelulla tulee olla törkeä lupaus? Tuotteistaja Antti Apunen kertoo koulutuksessa 10 askeleen listan, jonka avulla palvelusi nousee haastajasta hittipalveluksi. Koko kuvaus

Kokonaispituus

53 min

Oppituntien lukumäärä

14

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Todellisia hittipalveluita syntyy harvoin. Syy ei ole ideoiden puute, vaan puolitiehen jämähtävät toteutukset. 

Monet elinkelpoiset ideat jäävät pöytälaatikkoon kompostoitumaan, koska muut kiireet ajavat ohi. Kun uuden palvelun osuus yrityksen liikevaihdosta on vielä nolla, ei se tunnu liiketoimintajohdon ajatuksissa kiirehdittävältä asialta. Ei edes silloin, kun kekseliäs kilpailija jo puskee päättäväisesti markkinoille. 

Tämä koulutus perustuu sadoista tuotteistushankkeista kerättyihin kokemuksiin ja työkaluihin. Vältät jo tehdyt virheet ja kokoat oppien avulla palvelukehityksen iskujoukon, joka hioo särmikkäistä ideoista sujuvia palveluformaatteja. Koulutuksessa käydään läpi 10 konkreettista askelta, jotka läpikäymällä pystyt tuottamaan menestyspalveluita. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Koulutus tarjoilee tuotteistamisen parhaita käytäntöjä, joiden avulla sorvaat myynnillesi uusia puheenaiheita ja parannat palvelubisneksesi tuottoja. 
  • Tutustut palvelukehittäjän kymmeneen askelmaan, joiden tuella kirjoitat palvelullesi törkeän lupauksen ja napakan myyntipuheen. Löydät vinkkejä palvelusi arvon ankkurointiin ja hinnoitteluun.  
  • Opit tunnistamaan oman yrityksesi menestystekijät, joiden avulla erottaudut kilpailijoista eduksesi ja tiivistät ainutlaatuisen palvelulupauksen. 
  • Saat eväät uunituoreen palvelusi koemyyntiin ja pilotointiin asiakkaasi kanssa.  
  • Opit paljastamaan asiakkaasi polttavat ongelmat ja dollarisoit ratkaisusi arvon asiakkaallesi. Puhut asiakkaasi päättäjien ymmärtämää kieltä ja korvaat teknisistä ominaisuuksista höpöttämisen mitattavilla hyödyillä.  

Koulutus sopii erityisesti liiketoiminta-alueiden päättäjille ja palvelukehityksen vastuullisille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Antti Apunen

Tuotteistaja, Ediste Oy

Antti Apunen on tuotteistanut kahden viime vuosikymmenen aikana satoja palveluja. Hänen asiakkaitaan ovat suomalaiset ja kansainväliset yritykset, jotka myyvät osaamistaan ja tuotteitaan maailmanlaajuisesti.  

Antti on kirjoittanut useita tuotteistusaiheisia kirjoja. Niistä viimeisin on Haastajasta hittipalveluksi (Alma Talent 2020), joka tarjoilee osuvia tarinoita palvelukehityksestä ja tuotteistamisen parhaista keinoista. 

Koulutuksen arviot

93 %

17 tyytyväisyys
12x
4x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Mari A.

Oikein hyvä ja tehokas paketti palvelutuotteistamisesta!

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.