Tunteet neuvottelutilanteissa

Kouluttajana toimii  Anna Lohman

Miten tunteemme vaikuttavat neuvottelutilanteissa ja kuinka tunnistaa ja säädellä niitä?

Kokonaispituus

41 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tullakseen hyväksi neuvottelijaksi on ymmärrettävä tunteiden ja laajemminkin mielen vaikutusta käyttäytymiseen. Vaikka arjessa ajattelemme toimivamme järkiperusteisesti ja viileän analyyttisesti, todellisuudessa tunteet vaikuttavat päätöksentekoomme ja toimintaamme perustavanlaatuisella tavalla. Tämän vuoksi kykymme vaikuttaa omiin tunteisiimme sekä ympärillämme vallitsevaan tunneilmastoon auttaa meitä monenlaisissa neuvottelutilanteissa työelämässä ja vapaa-ajalla. 

Tässä koulutusosioissa opit: 

  • aivojen toimintaa eri tilanteissa ja sen vaikutusta tunteisiin 
  • tunnistamaan erilaisia tunteita, joita neuvottelut saattavat herättää itsessä ja toisissa 
  • Saat tietoa siitä, kuinka eri tunteet vaikuttavat neuvottelujen kulkuun ja niiden lopputulokseen 

Koulutus sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut kehittämään neuvottelutaitojaan ja ymmärrystään siitä, miten tunteet vaikuttavat meihin ja meitä ympäröiviin ihmisiin. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Anna Lohman

Organisaatiopsykologi, laillistettu psykologi PsM, Ekonomi KTM, Organisaatiokonsultti FINOD, Työnohjaaja STOry

Kouluttajana toimii työpsykologi PsM, ekonomi KTM, työnohjaaja STOry ja organisaatiokonsultti FINOD Anna Lohman, joka on erikoistunut työelämän psykologisiin ilmiöihin. Anna auttaa työkseen työntekijöitä, työyhteisöjä, esihenkilöitä ja johtoa tekemään työtä helpommin ja tehokkaammin. Organisaatiopsykologian rautaiseksi asiantuntijaksi luonnehdittu Anna tunnetaan kouluttajana hänen lämpimästä, ihmisläheisestä ja selkeästä tavastaan käsitellä työelämän psykologisia kysymyksiä. 

Koulutuksen arviot

83 %

6 tyytyväisyys
3x
1x
2x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.