Tunnista tyyppisi - ymmärrä itseäsi ja tiimiläisiäsi

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:01 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Millaisia eri temperamenttityyppejä on? Miten johdat tiimiäsi paremmin, kun ymmärrät erilaiset toiminta- ja reagointitavat?

”Hänellä sitä temperamenttia riittää”, todetaan usein. Silloin temperamenttiseksi mielletään käytös, jossa henkilö reagoi nopeasti ja näkyvästi uusiin tilanteisiin. Helposti unohtuu, että temperamentin mukaista toimintaa on myös rauhallinen ja vetäytyvä käytös. Ei ole olemassa mittaria, joka näyttäisi temperamentin määrän.  

Työpaikoilla temperamenttien ymmärtäminen kohentaa työhyvinvointia ja tuo tehokkuutta, kun erilaiset tyypit täydentävät toisiaan. Miksi joku viihtyy paremmin etätöissä kuin konttorin hälinässä? Miksi joku on aina äänessä? Miksi toinen vetäytyy eikä pidä ryhmätöistä? 

Tässä valmennuksessa perehdytään aluksi kunkin omaan temperamenttiin. Siten ymmärrät paremmin omaa käyttäytymistäsi. Kuulet tässä koulutuksessa: 

  • Mikan esimerkkejä ja tarinoita, jotka havainnollistavat eri temperamenttityyppejä 
  • Ideoita, joiden myötä tiimityö sujuu paremmin 
  • Ajatuksia siitä, miten erilaiset asiakkaat toimivat 
  • Tehtäviä, joiden avulla ymmärrät itseäsi ja muita paremmin 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Mika Pesonen

Mika Pesonen

Yritysvalmentaja, Valmennus Mika Pesonen Oy

Mika Pesonen on itsenäinen valmennusyrittäjä ja kirjailija, jolla ei ole ison firman tukea. Se jättää hänelle vapauden ratsastaa omillaan - joka lue lisääsopii hänelle mainiosti. Pesonen haluaa toimia joustavasti ja nopeasti, ja aina ehdottoman asiakaslähtöisesti. Pesonen uskoo uteliaisuuden liikkeellepanevaan voimaan. Pesosen mukaan uteliaisuus on piirre, joka erottaa voittajat paikalleen jämähtäneistä. Pesosen valmennukset perustuvatkin kokemuksellisuuteen, osaamiseen ja esiintymistaitoon. Pesosen mukaan moni voi osata asiansa, mutta se joka lopulta korjaa potin on se, joka saa viestinsä perille.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Mika Pesonen

Koulutuksen arviot

70 %

2 tyytyväisyys
1x
0x
0x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.