Tunnista talentti ja rekrytoi osaaja

Kouluttajana toimii  Matti Jaakkola

Sopii kuunteluun

Osaamisen tunnistaminen on rekrytointitilanteessa kohtalonkysymys. Tunnista osaaminen, ja taltuta talentit teidän tiimiinne!

Kokonaispituus

34 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Osaamisen tunnistaminen on rekrytointitilanteessa kohtalonkysymys. Mikäli haluat ymmärtää mitä osaaminen on, miten osaamista voi rekrytointitilanteissa tunnistaa ja arvioida tämä koulutus on sinulle.  
 

Tästä koulutuksesta saat käytännön vinkkejä:  

  • Rekrytoinnin pohjatyön tekemiseen 

  • Osaamisen tunnistamiseen 

  • Kandidaattien vertailemiseen  
     

Näiden avulla teet osuvampia henkilövalintoja. Koulutus sopii rekrytoiville esimiehille, henkilöstöasioista vastaaville ja rekrytoinnin ammattilaisille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Matti Jaakkola

Organisaatio- ja Urheilupsykologi, Asselmointi Oy

Matti Jaakkola on urheilu- ja organisaatiopsykologi, työpsykologian asiantuntija ja  Asselmointi Oy:n toimitusjohtaja. Jaakkolan erityisosaamista urheilupsykologian lisäksi on psykologinen testaaminen, henkilöarviointi sekä rekrytointi. Jaakkolan tausta huippu-urheilijoiden urheilupsykologina näkyy hänen koulutusaiheissaan, ja hän kouluttaakin intohimoisesti esimerkiksi osaamisen tunnistamisesta, ja tavoitteen asettamisesta. 

Koulutuksen arviot

86 %

7 tyytyväisyys
3x
3x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.