Tunnista omat vahvuutesi

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
31 min

Todistus, Rajaton käyttö

Aloita maksuton koulutus

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka tunnistat ja sanoitat oman osaamisen ja vahvuudet?

Kiihkeässä tahdissa kehittyvä liike-elämä synnyttää koko ajan tarvetta uudenlaisille taidoille ja osaamiselle. Pelkillä tutkinnoilla ei ratkaista kuin osa onnistumisen haasteista. Lisäksi tarvitaan ymmärrystä, kokemusta, näkemystä, mutta ennen kaikkea kykyä tunnistaa omat vahvuudet työelämän muutoksissa. 
 

Tämä koulutus kertoo, kuinka tunnistat omat vahvuutesi. Koulutuksessa syvennytään mm. seuraaviin kysymyksiin: 

  • Mikä on taitojen ja vahvuuksien ero?  

  • Mitkä taidot ovat ns. asiantuntijataitoja? 

  • Miten hyödyntää vahvuuksia omassa työnhaussa? 

  • Miksi potentiaalinen työnantaja on onnellinen, kun pystyt perustelemaan tiukan ammattitaitosi ja tuottoisan toimintatapasi henkilökohtaisten vahvuuksiesi kautta? 
     

Työnhakija, jos sinulla on työhaastattelussa vaikeuksia perustella, miksi sinä olisit sopivin valinta tehtävään, katso tämä!  

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta

Tunnista omat vahvuutesi
Koulutuksen kokonaiskesto
31 min
Isa Karlsson

Isa Karlsson

Työnurakouluttaja, Tmi Isa Karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin lue lisäähenkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Isa Karlsson

Koulutuksen arviot

80 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
3 tyytyväisyys
0x
3x
0x
0x
0x

Aloita opiskelu ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.