Tunnista omat vahvuutesi

Kouluttajana toimii  Isa Karlsson

Sopii kuunteluun

Kuinka tunnistat ja sanoitat oman osaamisen ja vahvuudet?

145,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

31 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kiihkeässä tahdissa kehittyvä liike-elämä synnyttää koko ajan tarvetta uudenlaisille taidoille ja osaamiselle. Pelkillä tutkinnoilla ei ratkaista kuin osa onnistumisen haasteista. Lisäksi tarvitaan ymmärrystä, kokemusta, näkemystä, mutta ennen kaikkea kykyä tunnistaa omat vahvuudet työelämän muutoksissa. 
 

Tämä koulutus kertoo, kuinka tunnistat omat vahvuutesi. Koulutuksessa syvennytään mm. seuraaviin kysymyksiin: 

  • Mikä on taitojen ja vahvuuksien ero?  
  • Mitkä taidot ovat ns. asiantuntijataitoja? 
  • Miten hyödyntää vahvuuksia omassa työnhaussa? 
  • Miksi potentiaalinen työnantaja on onnellinen, kun pystyt perustelemaan tiukan ammattitaitosi ja tuottoisan toimintatapasi henkilökohtaisten vahvuuksiesi kautta? 
     

Työnhakija, jos sinulla on työhaastattelussa vaikeuksia perustella, miksi sinä olisit sopivin valinta tehtävään, katso tämä koulutus!  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Isa Karlsson

Työnurakouluttaja, tmi isa karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin lue lisäähenkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Koulutuksen arviot

85 %

4 tyytyväisyys
1x
3x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.