Tunnista oma ja asiakkaasi tyyppi – myy paremmin

Kouluttajana toimii  Mika Pesonen

Sopii kuunteluun

Jokaisella on yksilöllisiä temperamenttipiirteitä. Ne määrittävät toimintaamme myyjänä, asiakkaana ja ihmisenä. Tunne itsesi, tunnista asiakkaasi piirteet & onnistu myyntitilanteissa paremmin. Koko kuvaus

Kokonaispituus

59 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Jokaisella meistä on temperamentti, joka pitkälti määrittää toimintaamme. Olipa kyseessä myyntitilanne, tai tavallinen päivä elämässämme, temperamentillamme on vaikutusta. Tässä koulutuksessa perehdytään ensin oman temperamentin piirteiden tunnistamiseen ja tehdään temperamenttitesti. Kun tunnet paremmin itsesi, myös asiakkaiden ymmärtäminen helpottuu. 

Webinaarin aikana opit mm.  

  • Kuka tarvitsee kevyttä jutustelua alkuun, jotta voitte edetä kohti myynnin klousaamista.  
  • Millainen asiakas menisi mieluiten suoraan asiaan?  
  • Miksi pomosi saattaa vaikuttaa hyökkäävältä, mutta on nopea päätöksentekijä.  
  • Mitä tehdä, kun joku ei osaa sanoa ”ei”, ja tuhlaa teidän molempienne aikaa.  

Tämä koulutus sopii kaikille myyntityötä tekeville & kaikille temperamenteista kiinnostuneille. Erityisesti uudet myyjät hyötyvät tästä koulutuksesta.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Pesonen

Yritysvalmentaja, Valmennus Mika Pesonen Oy

Mika Pesonen on itsenäinen valmennusyrittäjä ja kirjailija, jolla ei ole ison firman tukea. Se jättää hänelle vapauden ratsastaa omillaan - joka sopii hänelle mainiosti. Pesonen haluaa toimia joustavasti ja nopeasti, ja aina ehdottoman asiakaslähtöisesti.

Pesonen uskoo uteliaisuuden liikkeellepanevaan voimaan. Pesosen mukaan uteliaisuus on piirre, joka erottaa voittajat paikalleen jämähtäneistä. Pesosen valmennukset perustuvatkin kokemuksellisuuteen, osaamiseen ja esiintymistaitoon. Pesosen mukaan moni voi osata asiansa, mutta se joka lopulta korjaa potin on se, joka saa viestinsä perille.  

Koulutuksen arviot

83 %

12 tyytyväisyys
8x
1x
1x
1x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Max Meder

Mika on huikea! Aina niin nastaa kuunnella häntä. Vahva suositus!


Sirpa L.

Selkeä ja konkreettinen kokonaisuus.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.