Tunnista ja taklaa työuupumus

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
32 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka tunnistat uupumisen itsessäsi ja muissa? Miten kannatteleva työyhteisö ehkäisee uupumusta? Psykologi ja psykoterapeutti Liisa Uusitalo-Arola avaa uupumusta ja sen tunnistamista käytännössä.

Mielenterveyssyistä johtuvat poissaolot työstä ovat kasvaneet viime vuosina jyrkästi. Jopa puolessa niistä taustalla on pitkittynyt työstressi ja uupuminen. Uupumisesta voi kuitenkin toipua ja sitä voi myös ehkäistä ennalta.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • kuinka uupuminen tyypillisesti etenee 
  • mistä uupumisen tunnistaa 
  • mitä toipumiseen tarvitaan 
  • miten uupumista voi ehkäistä yksinkertaisin keinoin 

Koulutus käsittelee uupumisesta toipumista sekä yksilö- että työyhteisötasolla. Koulutus soveltuu kaikille esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat oppia tunnistamaan uupumisen riskin ja vahvistamaan niin omia kuin työyhteisön voimavaroja. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Liisa Uusitalo-Arola

Liisa Uusitalo-Arola

Työpsykologi, kouluttajapsykoterapeutti, Shortum Oy

Liisa Uusitalo-Arola on eri psykologian sovellusaloilta tulevien ideoiden yhdistelijä, joka on liikkunut koko työuransa ajan työ- ja organisaatiopsykologian ja lue lisäälyhytpsykoterapian välimaastossa. Viimeiset 10 vuotta hän on keskittynyt lyhytpsykoterapeuttisten menetelmien ja niiden työelämäsovelluksien kehittämiseen.   Liisa on kirjoittanut yhdessä Katri Kannisen kanssa kirjan Lyhytterapeuttinen työote (2015). Kirjassa Uuvuksissa (2019) hän käsittelee työuupumusta, siitä toipumista ja kestävän elämäntavan rakentamista teoriassa ja käytännössä. Liisa on Lyhytterapiatalo Shortumin perustajaosakas.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Liisa Uusitalo-Arola

Koulutuksen arviot

85 %

48 tyytyväisyys
24x
15x
6x
3x
0x

Päivi E.

Hyvä, selkeäsanainen kouluttaja. Aihe todella tärkeä tänä päivänä.


Margit S.

Selkeää tekstiä ja hyviä parannusehdotuksia. Mielenkiintoinen esimerkki äänikirjassa.


Jarmo B.

Ihan hyvä muistutus siitä mikä on oleellista.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.