Tunnista ja taklaa työuupumus

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Liisa Uusitalo-Arola

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
24 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka tunnistat uupumisen itsessäsi ja muissa? Miten kannatteleva työyhteisö ehkäisee uupumusta? Psykologi ja psykoterapeutti Liisa Uusitalo-Arola avaa uupumusta ja sen tunnistamista käytännössä.

Mielenterveyssyistä johtuvat poissaolot työstä ovat kasvaneet viime vuosina jyrkästi. Jopa puolessa niistä taustalla on pitkittynyt työstressi ja uupuminen. Uupumisesta voi kuitenkin toipua ja sitä voi myös ehkäistä ennalta.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • kuinka uupuminen tyypillisesti etenee 

  • mistä uupumisen tunnistaa 

  • mitä toipumiseen tarvitaan 

  • miten uupumista voi ehkäistä yksinkertaisin keinoin 

Koulutus käsittelee uupumisesta toipumista sekä yksilö- että työyhteisötasolla. Koulutus soveltuu kaikille esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat oppia tunnistamaan uupumisen riskin ja vahvistamaan niin omia kuin työyhteisön voimavaroja. 

Miksi katsoa koulutus? 

1. Opit, mistä uupumisessa on kyse. 

2. Saat konkreettisia vinkkejä uupumisen ehkäisyyn. 

3. Tunnistat paremmin ne merkit, jotka kertovat uhkaavasta uupumisesta itsessäsi ja toisissa. 

Koulutuksen sisältö

Uupumisen tunnistaminen ja siitä toipuminen
Uupumisen ehkäisy
Koulutuksen kokonaiskesto
24 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Liisa Uusitalo-Arola

Liisa Uusitalo-Arola

Työpsykologi, kouluttajapsykoterapeutti, Shortum Oy

Liisa Uusitalo-Arola on eri psykologian sovellusaloilta tulevien ideoiden yhdistelijä, joka on liikkunut koko työuransa ajan työ- ja organisaatiopsykologian ja lue lisäälyhytpsykoterapian välimaastossa. Viimeiset 10 vuotta hän on keskittynyt lyhytpsykoterapeuttisten menetelmien ja niiden työelämäsovelluksien kehittämiseen.   Liisa on kirjoittanut yhdessä Katri Kannisen kanssa kirjan Lyhytterapeuttinen työote (2015). Kirjassa Uuvuksissa (2019) hän käsittelee työuupumusta, siitä toipumista ja kestävän elämäntavan rakentamista teoriassa ja käytännössä. Liisa on Lyhytterapiatalo Shortumin perustajaosakas.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Liisa Uusitalo-Arola

Koulutuksen arviot

91 %

15 tyytyväisyys
9x
5x
1x
0x
0x

Tuija Tilander-Leppä

Selkeä, ajatuksia herättävä. Hyvä puhuja


Niina P.

Hyvä

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.