Tunneäly asiakaspalvelun timanttina

Kouluttajana toimii  Tea Klinga

Sopii kuunteluun

Asiakaspalvelija ilman tunneälyä on kuin juoksija, joka nousee lähtötelineestä hitaasti eikä pääse kisan aikana täyteen juoksuvauhtiinsa. Katso Tunneäly asiakaspalvelun timanttina- koulutus ja ota supervoimasi käyttöön. Koko kuvaus

Kokonaispituus

54 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiakaslähtöisyys on päivän sana. Ymmärtääksesi asiakkaan tarpeita tarvitset kykyä asettua asiakkaan asemaan. Saadaksesi hänet puolellesi tarvitset vaikuttavuutta ja luotettavuutta. Pystyäksesi toimimaan sinnikkäästi ja työhön keskittyen tarvitset motivaatiota ja itsehallintaa. Kaikki nämä ovat esimerkkejä tunneälyä ja tunnetaitoja vaativista tilanteista.   
 

Ymmärtämällä tunnereaktiosi, voit tunnistaa muiden käytöstä paremmin ja osaat toimia heidän kanssaan sujuvammin. Tunneälyä kehittämällä opit tuntemaan itsesi sekä kehität kykyäsi työskennellä erilaisissa tilanteissa - erilaisten ihmisten kanssa. 
 

Tässä koulutuksessa:  

  • Opit tunnistamaan taitoja, joita voi kehittää tunneälyä hyödyntämällä 

  • Opit tarkastelemaan tunnereaktioitasi paremmin 

  • Opit valjastamaan tunteet asiakaspalvelutilanteisiin 
     

Tämä koulutus sopii kaikille, jotka toimivat sisäiseen tai ulkoiseen asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä tai näiden tiimien johtotehtävissä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tea Klinga

Tunneälykkään arkijohtamisen ja työyhteisön toiminnan valmentaja, Johtakee Oy

Tea Klinga on tunneälykkään arkijohtamisen ja työyhteisön toiminnan valmentaja. Klingan tavoitteena on parantaa suomalaista työelämää tunneälyn, ilon ja onnistumisten huomioinnin sekä elinikäisen oppimisen kautta. Klingalla on pitkä kokemus kaupan alan työtehtävistä aina asiakaspalvelusta esihenkilötehtäviin, ja Klinga puhuukin kokemuksen syvällä rintaäänellä työyhteisön toiminnan parantamisen & tunneälyn tärkeyden puolesta.  

Koulutuksen arviot

87 %

3 tyytyväisyys
2x
0x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.