Tunne- ja yhteistyötaidot tulevaisuuden työn avaintaitoina

Kouluttajana toimii  Iida Mäkikallio

Mitä tunnetaidoilla tarkoitetaan? Kuinka omia tunnetaitojaan voi kehittää? Tässä koulutuksessa psykologi ja tunne- ja vuorovaikutusvalmentaja Iida Mäkikallio kertoo kuinka voimme käsitellä haastavia ajatuksia ja tunteita itsessämme rakentavalla tavalla. Koko kuvaus

235,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

54 min

Oppituntien lukumäärä

2

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tutkimusten mukaan tiimin jäsenten keskinäinen luottamus ja psykologisesti turvallinen ilmapiiri on yksi keskeisimmistä tekijöistä, joka erottaa parhaat tiimit hyvistä. Mikä tulee luottamuksen tielle ja saa meidät toimimaan toisin kuin todella haluaisimme, on ne ajatukset, tunteet ja käyttäytyminen, joita käytämme suojellaksemme itseämme kun olemme epävarmuudessa. Innostavan ja avoimen ilmapiirin luominen ja haastavien tunnelatautuneiden tilanteiden käsittely rakentavasti, vaatii taitavaa omien tunteiden säätelyä ja käsittelyä, sekä vahvoja ihmissuhdetaitoja. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Hahmotat itsellesi tyypilliset nykyiset tunteidenkäsittelytavat 
  2. Opit tiedostamaan miten nykyinen tapa käsitellä tunteita ja haastavia ajatuksia vaikuttaa sinuun itseesi ja ympäristöösi 
  3. Saat välineitä tunteiden ja haastavien ajatusten kohtaamiseen rakentavalla tavalla 
Koko kuvaus
Kouluttajat
Iida Mäkikallio

PsM, psykologi, valmentaja ja puhuja

Iida Mäkikallio (PsM) on tunnetaitoihin, ihmissuhteisiin ja motivaatioon perehtynyt psykologi, valmentaja ja puhuja. Iida puhuu ajatuksiaherättävästi siitä, miksi tunneäly on välttämätön taito tulevaisuuden työelämässä ja millaisin keinoin sitä voidaan kehittää. Hänellä on laaja ymmärrys siitä, mistä psykologisesti turvallinen, rohkea, luottamuksen kulttuuri syntyy ja miten sitä voidaan tukea. Iida yhdistää ihmisosaamistaan laajempaan systeemiseen näkökulmaan organisaatioista ja soveltaa tieteellistä osaamistaan elävästi arkielämän tilanteisiin. Iida on valmentanut tunne- ja vuorovaikutustaitoja useiden vuosien ajan lukuisten eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille ja pitää lisäksi yksityisvastaanottoa yksilöille ja pareille.

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.