Tulosta ja hyvinvointia palvelumuotoilua hyödyntäen

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Olet varmasti kuullut palvelumuotoilusta, mutta joko olet tutustunut sen sukulaiseen työhyvinvointimuotoiluun? Esihenkilö, ota hyvinvointi haltuun hybridityössä.

Opi seuraavia taitoja

Työelämä on nopeiden muutosten keskellä. Erityisesti etä- ja hybridityö on lisääntynyt viime vuosina, ja tämä edellyttää myös työyhteisöiltä uusien työskentelytapojen oppimista.  Erityisen tärkeää on se, että työnantaja tuntee työntekijänsä toiveet ja tarpeet työskentelytavasta riippumatta.  

Palvelumuotoilun keinot tarjoavat erinomaisen menetelmäpankin hybridityöyhteisön esihenkilölle. 

Työhyvinvointimuotoilussa sovelletaan muotoiluajattelua ja palvelumuotoilun prosessia työhyvinvoinnin työntekijäkeskeiseen kehittämiseen.  

Työhyvinvointimuotoilun avulla organisaatio ratkaisee valitsemansa työhyvinvointiin liittyvän haasteen, suunnittelee uusia toimintatapoja sekä kehittää työhyvinvointia lisäämällä työntekijöiden osallisuutta. 

Tässä koulutuksessa opit kuinka 

  • Hyödynnät työntekijöiden potentiaalia työyhteisön kehittämisessä  
  • Valjastat palvelumuotoilun prosessit omaan työyhteisöösi  
  • Parannat tulosta hyvinvointia unohtamatta  

Tällä luennolla käydään läpi työhyvinvointimuotoilun prosessi ja sen keskeiset menetelmät. Koulutus on erityisesti suunnattu esihenkilöasemassa tai tiimivetäjänä työskenteleville, sekä HR-ammattilaisille.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Minna Pietikäinen

Minna Pietikäinen

FT, THM, työhyvinvointimuotoilija, työyhteisökehittäjä

Kaikki kouluttajan koulutukset Minna Pietikäinen

Koulutuksen arviot

73 %

3 tyytyväisyys
0x
2x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
51 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö