Tulevaisuuden johtajan metataidot

Mitä opit tässä koulutuksessa

Siirry johtamisessa tietämisestä tutkimiseen johtajan metataitojen avulla!

Johtamiseen liittyy ongelma nimeltä tulevaisuus. Kuinka siihen varaudutaan? Mitkä ovat tulevaisuuden johtajan metataidot, jotka tukevat murroksessa menestymisessä? 

Tässä puheenvuorossa luova johtaja ja tietokirjailija Henri Hyppönen syventyy tulevaisuuden johtajan metataitoihin. Kuulet puheenvuorossa johtajan neljästä metataidosta: 

  • Luova ongelmanratkaisukyky 

  • Kriittinen ajattelu 

  • Sosiaalinen älykkyys 

  • Merkityksen johtaminen 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Henri Hyppönen

Henri Hyppönen

luova johtaja, tietokirjailija

Henri Hyppönen, tietokirjailija ja luova johtaja käsittelee mielellään lue lisäätietoa, tulevaisuutta ja tulevaisuuden liiketoimintaa puheissaan.     Miten muutoksiin voi vaikuttaa ja varautua? Osuvien esimerkkien kautta hän osoittaa digitalisaation, tekoälyn nopean kehityksen ja eksponentiaalisesti kasvavan tietomäärän haastavan ihmisen ajattelua. Hän puhuu uudenlaisesta luovuudesta datan käytössä. Nyt on ihmisen paras aika olla elossa, koska ihmisellä on vaikutusvaltaa, ja teknologia mahdollistaa asioita ennennäkemättömällä tavalla.    Hyppönen puhuu optimistisissa tulevaisuusorientoituneessa puheenvuorossaan digitalisaatiosta, työelämän murroksesta, robotisaatioon liittyvistä kysymyksistä. Puheissaan hän nostaa esille oppimisen ja työn tulevaisuuden erilaisista jännittävistä näkökulmista.  ”Tulevaisuudessa menestyvät ne, jotka taitavat luovan ongelmanratkaisun ja kriittisen ajattelun ja jotka ovat sosiaalisesti älykkäitä”, summaa Hyppönen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Henri Hyppönen

Koulutuksen arviot

81 %

27 tyytyväisyys
10x
12x
3x
1x
1x

Petri K.

Hyvä esiintyjä mutta koulutuksen ydintä en löytänyt


Sirpa L.

turhaa sanoilla hifistelyä - jäin pohtimaan mikä tässä oli ydinviesti?


Emilia S.

Koulutus oli "vähiten käytännönläheinen" käymistäni kursseista ja huomasin, että oman ajattelun pysyminen kärryillä vaati enemmän töitä. Lopputestissä herpaannuin kunnes keskityin :) Luennoitsija hyvä!

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
46 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Rajaton käyttö