Tulevaisuuden johtajan metataidot

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Henri Hyppönen

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
46 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Siirry johtamisessa tietämisestä tutkimiseen johtajan metataitojen avulla!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Kasvujohtaminen Innovointi Muutosjohtaminen

Johtamiseen liittyy ongelma nimeltä tulevaisuus. Kuinka siihen varaudutaan? Mitkä ovat tulevaisuuden johtajan metataidot, jotka tukevat murroksessa menestymisessä? 

Tässä puheenvuorossa luova johtaja ja tietokirjailija Henri Hyppönen syventyy tulevaisuuden johtajan metataitoihin. Kuulet puheenvuorossa johtajan neljästä metataidosta: 

  • Luova ongelmanratkaisukyky 

  • Kriittinen ajattelu 

  • Sosiaalinen älykkyys 

  • Merkityksen johtaminen 

Koulutuksen sisältö

Tulevaisuuden johtajan metataidot
Koulutuksen kokonaiskesto
46 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Henri Hyppönen

Henri Hyppönen

luova johtaja, tietokirjailija

Henri Hyppönen, tietokirjailija ja luova johtaja käsittelee mielellään lue lisäätietoa, tulevaisuutta ja tulevaisuuden liiketoimintaa puheissaan.     Miten muutoksiin voi vaikuttaa ja varautua? Osuvien esimerkkien kautta hän osoittaa digitalisaation, tekoälyn nopean kehityksen ja eksponentiaalisesti kasvavan tietomäärän haastavan ihmisen ajattelua. Hän puhuu uudenlaisesta luovuudesta datan käytössä. Nyt on ihmisen paras aika olla elossa, koska ihmisellä on vaikutusvaltaa, ja teknologia mahdollistaa asioita ennennäkemättömällä tavalla.    Hyppönen puhuu optimistisissa tulevaisuusorientoituneessa puheenvuorossaan digitalisaatiosta, työelämän murroksesta, robotisaatioon liittyvistä kysymyksistä. Puheissaan hän nostaa esille oppimisen ja työn tulevaisuuden erilaisista jännittävistä näkökulmista.  ”Tulevaisuudessa menestyvät ne, jotka taitavat luovan ongelmanratkaisun ja kriittisen ajattelun ja jotka ovat sosiaalisesti älykkäitä”, summaa Hyppönen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Henri Hyppönen

Koulutuksen arviot

86 %

10 tyytyväisyys
4x
5x
1x
0x
0x

Emilia S.

Koulutus oli "vähiten käytännönläheinen" käymistäni kursseista ja huomasin, että oman ajattelun pysyminen kärryillä vaati enemmän töitä. Lopputestissä herpaannuin kunnes keskityin :) Luennoitsija hyvä!


Juha S.

.


Sabrina S.

Tajunnanräjäyttävää ajateltavaa!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.