Totuus itseohjautuvuudesta

Kouluttajana toimii  Miia Savaspuro

Sopii kuunteluun

“Itseohjautuvuuteen kannustaminen heikentää työtehoa” ja neljä muuta myyttiä – ota selvää, mitä itseohjautuvuus oikeasti on!

196,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

19 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Itseohjautuvassa organisaatiossa ei tarvita johtajia, työntekijät saavat itse päättää mitä töitä he tekevät, eikä hierarkiaa enää ole. Täydellisen itseohjautuvan organisaation kuvauksen sijaan luit juuri listan hyvin yleisistä itseohjautuvuuteen liittyvistä harhakäsityksistä.

Itseohjautuvuuteen ja itseohjautuviin organisaatioihin liittyy paljon harhakäsityksiä ja myyttejä. Tässä koulutuksessa modernin työelämän ja itseohjautuvuuden asiantuntija Miia Savaspuro kertoo mitä itseohjautuvuus on, mitä kaikkien tulisi muistaa kun puhutaan itseohjautuvista organisaatioista sekä ratkoo viisi itseohjautuvuuteen liittyvää myyttiä.

 Miksi katsoa koulutus?

  •       Ymmärrät, mitä itseohjautuvuus on ja mitä sillä tarkoitetaan yksilön, tiimin ja organisaation tasolla.
  •       Saat konkreettisia vinkkejä itseohjautuvuuden kehittämiseen sekä sen tukemiseen.
  •       Purat itseohjautuvuuteen liittyviä myyttejä ja harhakäsityksiä.

Koulutus sopii kaikille modernin työelämän asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat ymmärtää ja edistää itseohjautuvan työntekijän, tiimin ja organisaation toimintaa. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Miia Savaspuro

Miia Savaspuro

Johtava asiantuntija, kirjailija, Miltton

Miia Savaspuro on työelämän murrokseen erikoistunut toimittaja ja asiantuntija. Hän on auttanut kymmeniä suomalaisia yrityksiä rakentamaan parempaa lue lisääorganisaatiokulttuuria, johtamista ja viestintää. Julkaisut: Itseohjautuvuus tuli työpaikoille – mutta kukaan ei kertonut, miten sellainen ollaan (Alma Talent 2019)

Kaikki kouluttajan koulutukset Miia Savaspuro

Koulutuksen arviot

85 %

58 tyytyväisyys
25x
24x
8x
1x
0x

Helena Pohto

Sisältö oli tosi suppea. Luulin, että koulutus sisältää myös materiaaleja. Jos tulevaisuus on paljon itse / yhteisöohjautuvuutta, olisin kaivannut huomattavasti enemmän sisältöä


Helena V.

hyvä esiintyjä ja rauhallinen selkeä puhetapa


Niina V.

Lyhyt, selkeä ja ytimekäs.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.