Totuus itseohjautuvuudesta

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Miia Savaspuro

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
19 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

“Itseohjautuvuuteen kannustaminen heikentää työtehoa” ja neljä muuta myyttiä – ota selvää, mitä itseohjautuvuus oikeasti on!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Työyhteisötaidot Yrityskulttuuri Itseohjautuvuus

Itseohjautuvassa organisaatiossa ei tarvita johtajia, työntekijät saavat itse päättää mitä töitä he tekevät, eikä hierarkiaa enää ole. Täydellisen itseohjautuvan organisaation kuvauksen sijaan luit juuri listan hyvin yleisistä itseohjautuvuuteen liittyvistä harhakäsityksistä.

Itseohjautuvuuteen ja itseohjautuviin organisaatioihin liittyy paljon harhakäsityksiä ja myyttejä. Tässä koulutuksessa modernin työelämän ja itseohjautuvuuden asiantuntija Miia Savaspuro kertoo mitä itseohjautuvuus on, mitä kaikkien tulisi muistaa kun puhutaan itseohjautuvista organisaatioista sekä ratkoo viisi itseohjautuvuuteen liittyvää myyttiä.

Koulutus sopii kaikille modernin työelämän asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat ymmärtää ja edistää itseohjautuvan työntekijän, tiimin ja organisaation toimintaa. 

 Miksi katsoa koulutus?

  1.       Ymmärrät, mitä itseohjautuvuus on ja mitä sillä tarkoitetaan yksilön, tiimin ja organisaation tasolla.
  2.       Saat konkreettisia vinkkejä itseohjautuvuuden kehittämiseen sekä sen tukemiseen.
  3.       Purat itseohjautuvuuteen liittyviä myyttejä ja harhakäsityksiä.

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Miia Savaspuro

Miia Savaspuro

Johtava asiantuntija, kirjailija, Miltton

Miia Savaspuro on työelämän murrokseen erikoistunut toimittaja ja asiantuntija. Hän on auttanut kymmeniä suomalaisia yrityksiä rakentamaan parempaa lue lisääorganisaatiokulttuuria, johtamista ja viestintää. Julkaisut: Itseohjautuvuus tuli työpaikoille – mutta kukaan ei kertonut, miten sellainen ollaan (Alma Talent 2019)

Kaikki kouluttajan koulutukset Miia Savaspuro

Koulutuksen arviot

89 %

32 tyytyväisyys
17x
12x
3x
0x
0x

Niina V.

Lyhyt, selkeä ja ytimekäs.


Iida V.

Hyvä ja selkeä koulutus.


Sari Koppanen

selkeä, helppotajuinen

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.