Toiminnallisuuden hyödyntäminen fasilitoinnissa

Kouluttajana toimii  Tuomas Tirkkonen

Sopii kuunteluun

Konkretia <3 toiminnallisuus. Lisää käytännön tekemistä suunnittelupalavereihin.

Kokonaispituus

19 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Mikä on paras tapa päästä käsiksi konkretiaan? Se ei aina ole keskustelu, sillä puheet voivat jäädä periaatteiden ja ideaalien tasolle. Oleellisen äärelle pääseminen vie aikaa, ja luovuus ei ota kipinää. Toiminnallisuus on konkretian paras kaveri, jolla vahvistat luovaa yhteistyötä ja vältät ylätasoisen ideoinnin sudenkuopat.  

Tässä koulutuksessa opit kuinka… 

  • Kiteytät käsiteltävän asian 
  • Hyödynnät yhteisön hiljaista tietoa  
  • Varmistat yhteisen ymmärryksen syntymisen 

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työ sisältää kokousten, workshopien tai yhteistyöskentelyn järjestämistä. Erityisesti tästä koulutuksesta hyötyvät tiimien vetäjät ja esihenkilöt.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tuomas Tirkkonen

Fasilitoija ja valmentaja, Tupu Creative

Tuomas Tirkkonen on fasilitoinut ihmisten välistä yhteistyötä kehittämistyöpajoissa, verkostotapaamisissa ja valmennusprosesseissa kymmenen vuoden ajan. Hänellä on kokemusta muutaman osallistujan kokouksista aina satojen osallistujien tilaisuuksiin lähi-, etä- ja hybriditoteutuksena. Tirkkosen erityisosaamistaan on osallistujalähtöisen toiminnan suunnittelu, matala osallistumisen kynnys sekä kokemuksellisuus etänä ja läsnä. Kouluttajana hänen tavoitteenaan on saada osallistuja oivaltamaan uusia ajatuksia ja soveltamaan niitä suoraan käytännön tilanteisiin. 

Koulutuksen arviot

88 %

5 tyytyväisyys
2x
3x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.