Toiminnallisuuden hyödyntäminen fasilitoinnissa

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
19 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Konkretia <3 toiminnallisuus. Lisää käytännön tekemistä suunnittelupalavereihin.

Mikä on paras tapa päästä käsiksi konkretiaan? Se ei aina ole keskustelu, sillä puheet voivat jäädä periaatteiden ja ideaalien tasolle. Oleellisen äärelle pääseminen vie aikaa, ja luovuus ei ota kipinää. Toiminnallisuus on konkretian paras kaveri, jolla vahvistat luovaa yhteistyötä ja vältät ylätasoisen ideoinnin sudenkuopat.  

Tässä koulutuksessa opit kuinka… 

  • Kiteytät käsiteltävän asian 
  • Hyödynnät yhteisön hiljaista tietoa  
  • Varmistat yhteisen ymmärryksen syntymisen 

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työ sisältää kokousten, workshopien tai yhteistyöskentelyn järjestämistä. Erityisesti tästä koulutuksesta hyötyvät tiimien vetäjät ja esihenkilöt.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tuomas Tirkkonen

Tuomas Tirkkonen

Fasilitoija ja valmentaja, Tupu Creative

Tuomas Tirkkonen on fasilitoinut ihmisten välistä yhteistyötä kehittämistyöpajoissa, verkostotapaamisissa ja valmennusprosesseissa kymmenen vuoden ajan. Hänellä lue lisääon kokemusta muutaman osallistujan kokouksista aina satojen osallistujien tilaisuuksiin lähi-, etä- ja hybriditoteutuksena. Tirkkosen erityisosaamistaan on osallistujalähtöisen toiminnan suunnittelu, matala osallistumisen kynnys sekä kokemuksellisuus etänä ja läsnä. Kouluttajana hänen tavoitteenaan on saada osallistuja oivaltamaan uusia ajatuksia ja soveltamaan niitä suoraan käytännön tilanteisiin. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tuomas Tirkkonen

Koulutuksen arviot

90 %

4 tyytyväisyys
2x
2x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.